|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Ej wiecie co?? zawiodłem sie strasznie na tej gazetce... Byłe TYYYYLE pisania, że wchodzisz sobie na forum i czytasz co dzieje się na twoim świecie i jest git. Wszystko pięknie ładnie, szkoda tylko, że ja gram na Galanie... Mam nadzieje, że powstanie gazetka dla każdego światu (wiem, że to dodatkowy ciężar dla modków) bo po prostu wyjdzie na to, że to wszystko było troche przereklamowane.
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Jak ktos napisze material na Galanie, to bedzie i poddzial z Galana.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A skąd to wiesz? Przeczytałem 3 razy newsy na tibia.pl i nic nie było powiedziane o tym. Jeśli się myle to mnie popraw, może coś ominełem.
![]() |
#4 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() W którejś z odpowiednie na niusa napisałem, że jak będą teksty na inne światy, to się pojawią na stronie.
Całość jest tak skonkstruowana, że teksty można pisać na dowolny świat + "ogólne". Jeśli jest choć jeden artykuł na dany świat, pojawia on się w rozwijanym menu na stronie, jeśli nie ma nic, to nie ma sensu go tam pokazywać. Więc gdy będą jakieś ciekawe artykóły z twojej Galany, to i na stronie się pojawią. Mnie natomiast dobija coś innego. Dlaczego wszyscy rzucili się na wywiady? Czy w tibii nie ma już żadnych innych tematów? A co się stanie, gdy już zabraknie 100+ osób do wywiadów? zaczną się pewnie wywiady z 80+, potem 40+, a na końcu z każdym, kto wyjdzie z rooka będzie wywiad ![]() Ludzie, przecież jest tyle tematów, czemu nikt na nie nie pisze, a tylko "wywiad z xxxxx " ?
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehh, dzięki Matkus za rozjaśnienie problemu i sorx ze lekkie uniesienie. Myślałem , że po prostu nie planujecie wsadzenia "mojej Galany" na forumka. Pomyśle nad temacikiem i może coś napisz (ale nie wywiad z panem lvl 50+).
O właśnie zapytałeś się czemu wszyscy wywiady robią. Odpowiedź jest prosta: żeby zrobić wywiad potrzebuejsz 1. Tibii 2. High lvl 3. ZERO własnego pomysłu. Tak jest po prostu najłatwiej.
![]() |
#6 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
Zeby zrobic dobry wywiad to juz inna historia... Trzeba byc dociekliwym i zadawac klopotliwe pytania a nie "jaki masz lvl, ile grasz w tibie... itp", jednak jak widze anrazie wszyscy, poza Gimlim poszli na latwizne... i te wywiady jakie sa takie sa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Mozna nawet stwierdzic, ze w 3 wywiadach sa takie same pytania...Na, ktore i tak chyba prawie kazdy zna odpowiedziec...
Wywiady sa przeciez po to, aby sie dowiedziec czegos, a nie dostawac odpowiedzi na pytania na, ktore juz chyba znamy odpowiedz...
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
|
![]() Jednym słowem można powiedzieć, że taki wywiad to chłam. Kiedyś pracowałem w gazetce szkolnej i czasem sie robiło wywiady, to tam się przygotowywało wcześniej taki wywiad, wymyślaliśmy pytania i ewentualne odpowiedzi. Ehh to była gazetka...
|
![]() |
![]() |