|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Witam otóż mam druida 20 lvl/14 mlvl ;/;/;/ mam pacca i teraz mam do was takie pytanie jakimi czarami na tym lvl najlepiej trenować mlvl ??
Proszę o jakieś podpowiedź..wiem ze mlvl jest tragiczny ale zaniedbałem go;/ I mam jeszcze drugie pytanko Czy opłaca mi sie grać Knightem 16 lvl 45/45 skile ;/?? Też na paccu. z góry dziękuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Exipąc używać mfów, a manę wastować czy to na leczenie, czy na czary atakujące(nie polecane, za małe obrażenia zadasz).
Graj tym, kim lepiej Ci się gra.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mike'Royal
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() Nie ma się co przejmować magic levelem. Nazbieraj trochę food'a i rzucaj Exori Vis lub Exevo Frigo Hur. Wpadnie Ci z 25 mlev. To idź expić. Oczywiście mana potiony to podstawa, rzucając co chwilę jeden z Exori "Żywioł ;] niesamowicie szybko Ci wskoczy. Graj druidem jako, że teraz po Update knightci zostali niestety udupieni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Zamiast "glupio" spalac mane poczekaj do 28lvl i rob Icicle.
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mike'Royal
Profesja: Knight
Świat: Nerana
|
![]() @Up
Dziecko wróć na rookgard to nie tibia gdzie na 14 levlu robisz runy. Głupie spalanie many właśnie oto chodzi człowieku. Zanim wbiłby z takim magic levelm 28 to prędzej Seromontis dobije 400. To byłaby męczarnia musi mieć ten 25 mlev. Potem oczywiście robi runy i expi. *Down Skaze jeśli expisz exori vis, manas, exori vis, manas. Ostatnio edytowany przez Mike.Mystic - 23-01-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() Up:
Mistrzu, podczas expienia mlvl skacze szybciej niż podczas robienia run. @edit: Dokładnie, gdy podczas expienia używamy czarów ofensywnych, leczących oraz różdżki. Z doświadczenia wiem, że na pustym expowisku bijąc różdżką od 18 lvlu i lecząc się nie nadążysz z maną, a co za tym idzie - zużyjesz mfy.
"Było piękne społeczeństwo, ale wyzdychało..." Ostatnio edytowany przez nock keciron - 23-01-2008 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Graj druidem, podczas expienia ciągle jedz coś by mana Ci rosła i spalaj całą mane za pomocą np. czaru exura gran. A co do knighta to nie oplaca sie z takimi skillami grać :/, ja mam takie same na 9lvl.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nie graj tym najtem, bo zanim by sie nadawal do gry, to stracisz kupe czasu na skillowanie.
A co do tego druta, to czemu masz tylko 14 mlvl? o.0 Expiles z uhami/ihami i nie urzywales wcale magii? ;S Bierz rozdzke i idz na larvy, nie powinien Ci na tym lv zejsc ani 1 manas raczej, a co do mlvl'a, to gdy tylko masz mane exura gran. I sie leczysz i spalasz mane. A jak Ci mana 'stanie', to pelno fooda jest z larv ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2008
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() Graj druidem,wbij 24 lvl i rób uchy tym najlepiej wbijesz mlvl..Jak będziesz mial tak 30-35 mlvl kup manaski i leć na tomby bijąc z rózgi+exori vis.Najlepiej na tym wyjdziesz,a zysk będziesz mial ze względu na exp i kase
![]() Knightem możesz wbić z 30 lvl skille 70,by móc wykonać jakieś questy typu Desert itp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Mike.Mystic jestes dla mnie totalnym noobem i idiotą
![]() Dokładnie jak ktoś napisał. Narazie walisz praktycznie tylko z Roda wiec wbij sobie spokojnie jakiś levelek i wtedy nadrobisz mlvl robiąc runy po nocach itd ;D Dla mnie stanie pod depo i robienie run to debilizm. Lepiej palić mane expiąc... chyba ze nie ma sie kasy to pare runek mozna sell
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2x up : To już lepiej jak nabije 25lv i HMM :>
@topic : Rób tak jak Ci Rohas~ powiedział/a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
|
![]() Pytanie niedotyczące tematu ale druida... Czy druid po tym upadate może używać SD??
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2008
Lokacja: Ostrowiec Św.
Profesja: Elite Knight
Gildia: >><<
Świat: HMMM ^^
Poziom: 44
Skille: 83/83
Poziom mag.: 6
|
![]() no w sumie jak masz pacca to bij potworki z EXORI VIS lub jak ich duzo to EXEVO FRIGO HUR
|
![]() |
![]() |