|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Profesja: Sorcerer
Świat: Kyra
|
![]() No wiec poszlismy z qmplem na wycieczke do HG. Screenow malo bo ciekawie szczerze mowiac nie bylo :/
Zaczynamy: ![]() Tam bylismy ale nie probowalem strzelic ssa ![]() ![]() Kilka slow do mikrofonu ![]() Uff... Cali i zdrowi... ![]() Tera jest juz lepiej a w Hg mozna super trenic ![]() Ostatnio edytowany przez Latka - 06-11-2004 o 21:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() No więc tak. Po pierwszy jaki miałeś lv i twój kolega bo bardzo mnie to ciekawi.
I dlaczego Screeny tylko z dwuch miejsc, HG jest pełne fajnych i mrocznych miejsc gdzie mozna robić screeny ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Warszawka
Imię: Kollron
Świat: Kyra
|
![]() Wtedy:
Sir Latka - 18lvl Knight, 50/48, 4mlvl Lord Swazek - 18lvl Paladyn, 53/42, 8mlvl No wiec doszlismy do miejsca gdzie sie wychodzi ale bylem tak zafascynowany ze zapomnialem o ssach i przegapilem sporo akcji ![]() Tera siedze tu caly czas wiec niedlugo cosik dam -------------------------------------------------------------------------- Sir Latka - 22lvl Knight, 54/53, 4mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wa-wa
Świat: Aurea
Poziom: 48
![]() |
![]() Latyka ja od przedszkola ci powtarzam ze jestes noobem i noobem zostaniesz. Co to wogole ma byc? Gs nie widziales?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Przed kompem:)Yeah Słucham: Myslovitz:)
![]() ![]() |
![]() No... bywa... ja tez czesto zapominam o robieniu screenow jak jestem w jakims ciekawym miejscu a potem zawsze zaluje...
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() ale beznadzieja....
|
![]() |
![]() |