|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Na poczatek wybralem abdendriel - z reguly malo pk i swietne expowisko - trole.
Next - Venore do 16 lv - amazonki i tez trole[swamp]. Wynioslem sie do Kazz bo duzo pk ostatnimi czasy. Kazz - upragniony 20 lv!! dwarfy to swietne potworki - slabe, chodza w grupach i towarzystwie rotow[na dodatek 45 exp]. Raczej spokojne miasto. Next - ...a wlasnie, co dalej? Mysle znowu o Venore - amazonki i valkirie, chcialem tez zaliczyc desert questa i jeszcze takiego jednego[ale ciiii]Nie chce jednak stracic przez glupich killerow mojego ciezko wypracowanego lv wiec chcialbym sie jeszcze jakos dopakowac przed desertem, potem lepszy eq....itd. Pomyslalem o Thais ale nic o tym miescie nie wiem i tu czekam na wasze opinie o nim. Expowiska, bezpieczenstwo w miescie... Zaznaczam ze szukalem na forum ale jednak zadnych konkretow. Nie mowie ze ich nie ma ale mialem moze pecha. Jesli taki temat byl, przed skasowaniem prosze o linki do tematow na temat Thais i innych miast. Istnieje na forum temat gdzie expic ze skillami xx/xx....nie chodzi mi o to. Chce tez znalezc miasto bezpieczne bo co mi z expa jak go szybko trace. Pozdrawiam, prosze o lagodnosc ;]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Myślę że powinieneś dalej zostać w Kaz i expić na dwarfach i rotach. Jak już będziesz gotowy to solidery, a później guardy. Tak można ciągnąć baaardzo długo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() A moze napiszesz jaka profasja grasz?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Gumski, co do Thais to jak słyszałem i zwiedziałem jest to miasto pełne PK z wysokimi lvl-ami tam jak troche postoisz w dp zobaczysz jak biegają ludzie z white skulami i biją słabszych i nikt nie reaguje bo każdy martwi się o siebie. Kolesie z white skull potrafią stać tam po dp przez 15 minut aż mu skull zniknie i nikt nawet nie zareaguje
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Hem..THX Prymas.
Gram Paladynem.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmm jesli palem to miasto jest dla ciebie wrecz zaje****e
Fibula-masowy exp na ds-ach Cyclop hills- masa cycow Jest jeszcze ancient temple- mozna spotkac rozne potwory roty, fd, draggy, masa orkow roznego rodzaju i chyba 1dl Co do tego ze przed dp staja whiteskulle nawet 15min -.- omg a wiesz ze jesli masz duzy lv to mozesz sobie stac z white skullem wszedzie bo ci g**** zrobia (no chyba ze jakis power abuser) Thais jest moim zdaniem miastem dobrym aczkolwiek nienajlepszym |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Edron
|
![]() @topic:
Co do amazonek i valkyrii, to siedziałem tam od 20 do 25 levelu (plus przerwy na skillowanie) i jako knight byłem zachwycony. Jeśli siedzisz na amazon camp w nocy, kiedy nikogo tam nie ma - to można sobie szybko level nabić... jeśli jednak jesteś paladynem, to zostań w Kazo i expij na rotach i dwarfach.
- Server: Valoria, - Elite Knight, Miasto: Edron, Level: 46 - skills - 77/75 - EQ: crown armor, crown legs, royal helmet, vampire shield, bright sword, boh, platinium amulet Orc Fortress Quest - screnny.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Hm a jakie to ma znaczenie?
wiecznie sie trzeba przemieszczac. bo resp jednego jest kolo kazo - np guardy, durgie w ab- hg, trzecie w veno - np smoki, a np cycki na edron ja zawsze jakos latałem po całej tibi. a nie jak ludzie pisza ze w 1 miescie. to nie problem sie przemiescic a ide tam w zalerzosci gdzie i jakie potworki mam ochote bic. teraz jak jest postman to parcelek z lootem prawie z kazdego miejsca da sie posłac wiec checsz roty to muslisz jaki spawn - czy veno czy fibula czy kazo czy darama. myslisz ze dawno na daramie nie byłes to jedziesz. chcesz cos innego to albo do kazz na soldiery albo na amki zalerzy na co amsz ochote. i wszedzie cie pełno a nie siedzisz i wiecznie na 1 resp...
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() a gdzie można w miare bezpiecznie bez używania masowych run expić sorcem na 15 lvl ( bez sd ) 21 mlvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() sorcem do 28lvl tylko roty / albo larwy
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Moim skromnym zdanie Carlin to najlepsze miasto w calej grze.
![]() Blisko jest do amazonek i na folde to jest baaaardzo dobre expowisko ![]() Sa to roty,minosy,frosty czyli potworki dla nowicjuszy. ![]() Dla bardziej doswidczonych slimy,fire elementale,orc warriory,i wiele innych rodzajow minosow. ![]() Chcialbym dodac ze w okolicy carlina nie napotkamy mocnych potworuch, tak jak kolo Venory gdzie spotkalem giant spidera. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Na twoim lvl'u dobrze by było poszaleć
![]() ![]() Jeżeli jednak prowadzisz osiadły tryb grania, mieszkaj w ab i chodz na orci ( troche na zachod. ). Resp jest dośc duży, niedlaeko do 2 miast, a i loot nienajgorszy ;]
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Hum...
moim skromnym zdaniem powinneś zostać w kazo gdyż na dwarfach jest full wypas loot ale możesz iśc tesz do thais cyce i ds jak ktos wspomnial ![]() carlin nic ciekawego <oprucz kilku amazonów> ab hmm ... venore gs'y luruja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() 2 Miasta:
carlin (Blisko na foldę, Ghostland, amki, trolle) Kazzordoon (centrum- wszędzie w miarę blisko, a zwłaszcz ana jedyne i kochane dwarfy ![]()
![]() |
![]() |