|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sahim Moonblade
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 18
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam.
W tym temacie chcielibyśmy podzielić się z Wami naszymi awansami, lootami, huntami itp.Ja (Morthigan) i Brandar gramy na Guardii, Bolcik poszedł na Honere ;p Jako że zakładam ten temat zacznę od swoich awansów ![]() Po długiej przerwie postanowiłem wrócić do gry (w ferie świąteczne). Kupiłem potrzebne rzeczy i wziąłem się z exp ![]() 33 lvl na guardach. ![]() loot z tych guardów. ![]() 34 lvl również na dwarfach. ![]() 70 dyst dobity w ostatnich chwilach expienia. ![]() Więcej fotek dodam dopiero jak zobacze jakieś komenty ![]() Cya. Ostatnio edytowany przez Morthigan^^ - 28-01-2008 o 09:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dalsza część ssów. Narazie zadnych fotek z huntów nie mam ale nadrobie to najszybciej jak bede mógł. Chwilowo muszą Wam wystarczyć awanse
![]() A więc... zaczynamy. 35 lvl. ![]() 36lvl. ![]() 37 lvl. ![]() 12 mlvl. ![]() 38 lvl. ![]() 39 lvl. ![]() 40lvl. ![]() 41 lvl. ![]() Więcej jutro ! Mam nadzieję, że się podoba ;] Cya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odświeżam temat nowymi screenami. To już ostatnie jakie posiadam, teraz będe dawał na bieżąco ;]
42 lvl. ![]() PACC ![]() ![]() 43 lvl juz na PACCu (culty - zbierałem laleczki.) ![]() tutaj loot z kilkunastu minut na kultach. ![]() jeden z najlepszych lootów na faccu jeszcze na mniejszym lvlu. ![]() 44 lvl. ![]() 45 lvl. ![]() jak narazie najlepszy loot z piratów. ![]() 75 dist. ![]() Teraz troche questów ;] 1wsza arena. ![]() Cruz helmet. (wielkie dzięki dla Seba Sparrow który wyczyścił mi questa ![]() ![]() Mam nadzieję na chociaż jednego komenta ;] Ostatnio edytowany przez Morthigan^^ - 28-01-2008 o 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No cóż... Temat po pierwszym dniu gaśnie. Bolcik odszedł od gry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Imię: Prince of Damage
Profesja: Paladin
Poziom: 10
Skille: 57/46
|
![]() Cześć,
Morthigan nakręca temat, a ja nic. Nie może tak być. Daję tutaj 3 foty(więcej dodam dopiero). Stan postaci ![]() 30 lvl ![]() Loot z Elf Fortress(łuki i kusze) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 01 2008
|
![]() Co jak co i ch*j, że low lev, ale w ch*j mi sie podobają wasze ss'y
![]() gl w dalszej grze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc teraz ja wkleje kolejna porcje screenow.
Najpierw BS quest. Robilem go na raty, za pierwszym razem cos sie nie udalo i tylko pohuncilismy gski ![]() Troche gsów. ![]() ![]() ![]() Nagroda ![]() ![]() ![]() Rano wybrałem się na d lair. Tutaj kilka screenów. Jak zwykle loot szkoda gadać nawet screena nie robiłem bo nie było z czym ;p Może kiedyś mi się z dragów zwróci ;d ![]() ![]() ![]() ![]() I porcja awansów. Odrobiony 46 lvl po deadzie. ![]() 47 lvl juz nadrobiony. ![]() Postanowiłem zabrać się za addony. Dziś zrobiłem full citizena (narazie mam tylko hat i czekam na bp) i zacząłem beggara. W połowie lutego myślę że będzie full beggar, pirate (pierwsza część) i może sabra z orientala. Wkleje screena z citizenem. ![]() Na dziś tyle (i tak za dużo ;p). Licze na komenty. Cya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh... a ja kontynuuje serię Morthigan pada na gównianych stworkach. Wczesniej wrylem sie miedzy kilkanascie nieumarłych bez manasów, teraz poszedłem zalać kawę w środku respa piratów
![]() Od teraz zamiast Bolcika screeny bedzie dodawał Dexterus Kapus. To ta sama osoba jednakże gra innym charem. Cya. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ostatnio był dylemat na czym expić, ale w końcu wybrałem Elf Fortress.
![]() 400k expa ![]() 31 lvl ![]() To tyle, dzisiaj może jeszcze dodam 32 lvl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie ma komentarzy! W końcu przestaniemy dodawac foty.
![]() ![]() Minosy ;] ![]() Czy ktoś wie, jak się to miejsce nazywa? ![]() ![]() 32 lvl ![]() Kolejna kasa z łuków i kusz. ![]() Macie komentować, bo przestaniemy dodawać!! ![]() @down No cóż, takie życie. ![]() Ostatnio edytowany przez Brandar - 01-02-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() gratz sskow calkiem fajne
![]() to miejsce to CHYBA mount steurum czy jakos tak(to pod thais z beho cryptami i mumiami) btw calkiem niezly tam exp + loot zawsze na plusie
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Nie wiem co ci w Guardii nie pasuje... Jest dużo lepsza od innych non-pvp. A nie mam zamiaru biegać po pvp na którym co chwile padałbym zabity przez 100+ lvla. No nareszcie widzę komentarze ![]() 47 lvla odrobionego po deadzie nie będę dodawał bo ileż można pokazywać ten sam awans. Zacznę od 48 lvla. ![]() Wykonałem kilka misji tibia tales questu m. in. ![]() Tutaj nagrody z questów tibia tales i nie tylko ![]() ![]() Loot z wczorajszych barbarianów, posiedziałem około 1h. ![]() A tu już kompletny citizen outfit. Wczoraj oddałem 2 część beggara i mam już rzeczy do pirate outfit questa więc w niedalekim czasie postaram się go wykonać. Na staffke simona jestem juz umowiony ![]() ![]() Narazie tyle, potem dodam więcej. Cya. Ostatnio edytowany przez Morthigan^^ - 02-02-2008 o 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Spoko, możemy się gdzieś przejść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Świat: Harmonia
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Superowe Screeny.Dodawajcie More ; ].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Dziś dodam jeszcze dwa screeny, jutro być może 50 (prawie na pewno ![]() 49 lvl już drugi w tym dniu xD ![]() i loot z expu na tombach. ![]() Ogólne podsumowanie dnia. Nie grając długo (rano 2h, teraz wieczorkiem z 2,5h) Wbiłem 150+k expa. Zarobiłem sporo pieniędzy i jestem z siebie bardzo zadowolony. Oby tak dalej ![]() Cya. |
![]() |
![]() |