Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 30-01-2008, 18:49   #1
Kamek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Katowice

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 27
Poziom mag.: 28
Domyślny Knight i Sorc Gdzie Expić?

Jo Jo, mam Sorca na 28 lvlu 29 magiku gdzie expiĆ?? Coś porządniejszego nie chce słyszeć takich ghouli czy coś... Tylko od razu np Ghostland.

28 Knight skills 64/63 solam draga z max 7 hp zwykle 4 . chciałbym przerzucić na coś lepszego niż minosy.. Tzn nie chce expić na czymś lepszym tylko dla sportu z kim mogę próbowac i czy z 32 najtem możemy iść na Elf Fortess.
Kamek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-01-2008, 18:59   #2
Spaghetti
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Thais

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bufu
Świat: Menera
Poziom: 79
Skille: 85/63
Poziom mag.: 16
Spaghetti ma numer GG 1988490
Domyślny

Jeśli chodzi o sorca i nie chcesz słyszeć o ghoulach i myslsiz o ghostlandzie odradzam :/ pozostają tylko ds-y ale to na lvl z invisibly ale i tak są szanse że ci się nie zwróci (waste na manaskach ;p) mówie ci nie truj sobie głowy ghostlandem najlepszy wybór to dwarf guardy - duzy exp duzo kasy noobow tam malo jest mozesz sam a mozesz z monkami ale to twoj wybor znajdz sobie dobra meijscowke (z tego co zwiedzalem anjwiecej ich bylo w 4 jaskini jak bys szedl z carlin ludzi tez malo mam nadzieje ze pomoglem pozdro
Spaghetti jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-01-2008, 21:17   #3
Pjoj
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Spaghetti Pokaż post
Jeśli chodzi o sorca i nie chcesz słyszeć o ghoulach i myslsiz o ghostlandzie odradzam :/ pozostają tylko ds-y ale to na lvl z invisibly ale i tak są szanse że ci się nie zwróci pozdro

Źle go zrozumiałeś. On to podał jako przykład, że masz mu nie mówić, żeby expił na powiedzmy (przykład) rotach tylko, żebys mu powiedział, że ma expić tu i tu (na Fibuli na przykład)

A co do samego tematu jest przecież juz pozakładanych tyle tematów na temat: Gdzie expić ze skillami xx/xx . W poradnikach jest opis większości expowisk. Wystarczy poszukać...
Pjoj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania