![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Tu bede zamieszczal wszystkie swoje prace
![]() ![]() Lusterko ( to byla moja pierwsza praca ) : ![]() Unicorn Staff : malo mamy clubow to tu cos dla niewyzytych 34/28 (dolozylem 2 nowe wersje jets tez poprawiona zlota koncowka , nowe po ty gdyby komus naprawde kolor kulki przeszkadzal ![]() ![]() ![]() ![]() Unicorn Shield : Atk:0 Def:34 waga:18.0 oz. ![]() Unicorn Legs : Arm:9 waga 32.0 oz. ![]() Jezeli sie podoba bedzie wiecej ![]() Ostatnio edytowany przez MoA - 07-11-2004 o 21:47. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Z tych prac podoba mi sie jedynie kula na tej palce
Popracuj troche a bedzie gici0r xD
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() wiesz ja na to patrze z tej strony ... lepiej zeby ci sie kula podobala niz nic
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Bardzo prosze was o komentarze nie chce pracowac nie wiedzac czy oplaca mi sie to robic
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Uch... Chyba artystom wyczerpują się pomysły... Te legsy przebajerowane... CIENIUJ! I rób w 32x32 pixele!
Choć arty mogą być... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2004
|
![]() Ceimno to widze :/