|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() No to zaczynamy ;] ( Odrazu mówie ze mało ss'ów bo małe lagi i wolałem sie zajac gs'em)
Noi jak zwykle zaczyna sie od małej wymiany zdań ;/ ![]() Tutaj ładna sytułacja na małym łagu -.-' ![]() To co na ss'ie wyzej doprowadziło do tego ze zaczeły mi sie trzasc rece skutki widac na ss ![]() ![]() Narescie piekny exp i Adv w lv ;] ![]() Teraz mały quescik obok (sry za quest spoilring ale i tak duzo osob wstawia tu filmy z tego questa ;/) ![]() Noi loot ![]() Zeby oszczedzic pytan ![]() Ogólny loot: Blood Herb + 5 gp z gs'a ( nie mam ss) :/ Załoga : Ja ( Night Shaddow Wtedy 11 teraz 12 druid) Kolega ( Magiczna zakłeta karmiata 14 knight oczyszczał lolek droge z rotów i poison spiderów ![]() Mój nie pokazany eq : Brass Legs, Scale arm, Legion Helmet , D hammer , i Bh shield (bałem sie brac innych rzeczy bo myslalem ze padne ![]() Poniewaz koncze na zawsze z Isara zrobie jeszcze wyprawe na Dragi a na Koncu pojde Pkowac z sd'kami gfb itp. Jak bede miall all zamieszcze ss ![]() Ostatnio edytowany przez Shinoda - 09-11-2004 o 20:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() Cooo????!!!! GS solo na 11 lvl drutem???!!!. Jasne.......
Moze sie nie znam ale z takim sprzetem to gs ma cie na strzala:/ Magiczna zakleta karimata BUEHUEHUEHEUEHU fajny nick ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() wielkie GRATZ za zabicie gsa na takim lvlu
![]() szkoda ze loocik taki marny, ![]() powinien wypasc minimum k-arm ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Buahahhahaaaaa ciekawe jak ty pokonałeś GS,a na 11 lvlu i sadziłeś po 100-coś z SD to albo FAKE, albo masz nieweim jaki eq. Wyjaśnij troche o ch chodzi....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Heehh Normalnie lolku Mana shield
![]() a ze to dzial z SSami to oto moj skile niezbyt dobre bp uh poszedl =(( z club ringiem bylo 78 cluba ( shield sie nieliczy bo 2 reczna bron ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jezu jakie lole z was nie których nie wierzycie moze chcecie filmik ??
zaraz zedytuje i zamieszcze... PS. Kto sie zmieje z nicku mojego kolegi ![]() chcial zebym ocenzurowal ale za pozno ![]() Edit: http://members.lycos.co.uk/kufa2/Gssolotylebyme.rec I jeszcze niech ktoś mi wyskoczy z fake'em... Ostatnio edytowany przez Shinoda - 07-11-2004 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Dobra , spoko , ale jak bedziesz juz szedl pkowac to pls nie mnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2004
|
![]() muj brat jest uh maker i na 11 lev i 20 mlev boi sie isc eq ma duzo lepsze i wszyscy muwiom ze nie da rady to ty z takimi smieciami idziesz?? to jest niemozliwe !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Plx nie edytuj posta tyle w nim byków ze ładnie wyglada 2.mówilem ze ide ze smieciami bo bałem sie ze dostane laga i padne 3. Masz filmik więc obejrzyj a nie ze niemozliwe :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Wygnajewo
|
![]() niewidzicie przeciez on mial mana shielda to co za problem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tutaj sie nie zgodze do konca :> gdybys widzial filmik zobaczyl bys ze gdy skonczyly sie all mf majac max 200 hp walilem go bez mana shield ,a gs potrafi za 250 + dmg ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Jakiś Lord Of Lamus pisał, że to proste bo on miał mana shield, a ten mana shield g***o daje mu bo ma aż 200 many toż to mega brecht GS by mu sadził po 200+++ i dwa strzały GSa i by padł....
Nieuwierze dopuki niezobaczy filmiku podaj linka!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2004
Lokacja: Kazz
|
![]() No nieźle na 11 levelu i GS ... GRATZ ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ehh... o co co chodzi ? Gdyby był to fake zamieciił bym to w odpowiednim dziale... A pozatym masz qrfa film w tym temacie , w dziale z filmami i skoro jestes slepy masz jeszcze raz -.- obejrzyj o ile umiesz sie obslurzyc czyms dla ciebie tak nie wiadomym dziwnym i ogolnie nie wiarygodnym jak TibiCam O.o http://members.lycos.co.uk/kufa2/Gssolotylebyme.rec !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Imię: Dsquared
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 13
|
![]() Ja obejzalem filmik, wcale nie taki dlugi i przynajmniej do rzeczy
![]() P.S. najlepsze bylo to jak jakis ziomek pisal do was " wypier.dalac z jaskini" ![]() i nie wiezyl ze rozwalisz tego DS'a ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No narescie ktos obejrzal i potwierdził ![]() Mam do nietkórych pytanie szczególnie do pana Pitbula... Ja niewiem co to za problem zabic gs'a z mana shield takie niemozliwe dla ciebie to ty na 20 lvl bys sie bal rotów solowac ? :/ Fakt pózniej nie mialem mana shield ale gs wali hity za 200 + przewaznie jak sie go bije na full akt... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Jesli solowanie DL sorcererm na 25 lvl i 40mlvl jest mozliwe to Gs na 12 lvl why not ?? moze ktos ma padaczke ronka ja zobaczy ze jego piekny char obrywa takie hity???
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Ja też obejrzałem. Bardzo,bardzo fajne. Dzisiaj spotakałem Karimatę( nice nick
![]() A teraz taki mały offtopic na temat mojej przygody dzisiejszej. Goniłem pk , juz prawie go zaprałem. Wąski korytarz. Patrze , wbiega Medieta Del'Toro i mnie blokuje (wali z fista). I rzucał jej hmmy i ją uhał. A ja po 1,5 h walce deadłem :/ Ale było wesoło |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Rozmawiałes z tym nóóbkiem ( Karminata) , a ja myslałem ze on jest anaalfabeta :> Dobra thx all za komentarze. Modki mozna usunac topic zeby tu juz nie skakali ze to fake ;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|