|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Oxford
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veristo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 25
Poziom mag.: 28
|
![]() Siemka, mam dylemat, poniewaz kazdy poradnik do skillowania, jest pisany na Facc Places, a jak chce wreszcie uslyszec cos na temat Pacc area, gdzie mozna tam efektywnie skillowac? Mam 9 Knighta skille 45 i nie mam pojecia gdzie isc skillowac, na faccu jednak jest za duzo noobkow i zdecydowanie nie ma kultury, a pozatym jest duzo ludzi... Na Pacc'u bedzie mi zdecydowanie lepiej zdobywac dos. w Swordzie
![]() ![]() Heh, tylko o to chodzi, ze ja juz pacc mam, poniewaz mialem innego hara, i teraz knighta robie ![]() Ostatnio edytowany przez Zastrzyk_Energi - 03-02-2008 o 19:12. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() skillowanie na pacc i na facc niema znaczenia
tyle ze mozesz sobie na pacc area isc skillowac
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Mino pyramyd na darashi, crocodile na tiquandzie, roty wszedzie ^^
potem slime w PH
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Polecam ci roty na Darashii.
Tu masz wejscie: http://tibia.pl/earth.php?x=33225&y=...=7&q=75.33&r=1 http://tibia.pl/earth.php?x=33225&y=32300&z=7&q=13.23
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Polska
Wpisy bloga: 1
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Do jakis 65 skilli skilluj na mino na darashi, i dopiero potem i dz gdzies na slimy. A i najlepiej jak zainwestujesz w EQ.
PS. Nie ma roznicy kultury FACC i PACC. Ja mialem sytuacje, ze skillowalem sobie, chodzily ludzie z facc i mi nie bily Slime, a przyszed jakis noob z PACC i mi z exori hur matke ujebal.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() mysle ze nie ma zadnych poradnikow dla pacc poniewaz jak mi sie wydaje pacc ludzie kupuja zeby expic na nowych potworkach oraz odwiedzac nowe tereny
![]() wiec kolego nie aktywuj pacc tylko wbij na tym faccu ten 80 albo 85 skill i dopiero pozniej pobaw sie z paccem abys na paccu nie musial skillowac ![]() Pozdrawiam Gruby \o/ |
![]() |
![]() |