|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bujak Stoneaxe
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 28
Poziom mag.: 27
|
![]() Czytałem już manuala i większość poradników. Właśnie zakupiłem PACC i planuje kilka rzeczy. Pierwszy problem to domek, nie chcem w nim mieszkać przez 3 miesiące, chciałbym się gdzieś przenieść... Czy jedynym sposobem jest odsprzedanie komukolwiek tego domku, nie da się go tak zwyczajnie opuścić? Wiem że czynsz pobierany jest automatycznie, czyli w teorii muszę wyjąć kasę z banku na jakiś tydzień
![]() A teraz małe pytanko, na które nie znalazłem odpowiedzi. Jako gracz z PACCem, gdzie najlepiej się wybrać, mówimy oczywiście o low-lewelu, czyli mnie. Dokładnie mam Sorca na 19. opcja pierwsza Edron i Darshia (jako że podróże są tanie) opcja druga Svargrond opcja trzecia Port Hope, Ankrahumn, Liberty Bay i wysepki (Tiquanda) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Przeczytałeś większość poradników i nie wiesz gdzie expić?
taaa jasssssssne. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lady Sorcecer of Nerana
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70
Poziom mag.: 53
|
![]() idz expic na larvy
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Edron - Co najwyżej gobliny/trolle. Darashia - Tu masz nawet przyzwoite rzeczy jak roty czy minosy. Svargrond - Nie zbadałem dokładnie tego, ale myślę, że nie masz tam czego szukać na tą chwilę. Port Hope - Dobre byłyby tu dworce, ale niestety masz za mały level i gdyby Cię upiły mogłoby być nieciekawie. Ankrahmun - Tu masz do 'zbadania' tylko larvy, ewentualnie -1 scarabów. Liberty Bay - Tu tylko roty, na toady i zwykłe żółwie jesteś za słaby, ponieważ toady mogą zawalić niezłe combo Tiquanda - przecież to to samo co Port Hope. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Temat uważam za zamknięty, jedynie ostatnia odpowiedź była kreatyna, reszta napisała tylko po to by napisać. Sądzę że wybiorę Darshię i Edron do 300 lv
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() nie pomogę ci tylko dlatego, że wystąpiło w twoim tekście słowo "chcem" Jest to karygodne, i wszyscy którzy tak mówią to debile, wsiuny(nie wiem co jeszcze),najchętniej był kolesia takiego tak skopał aż by się tego oduczył. Przez to ci nie pomogę !!!
Ps. Jak czytałbyś poradniki to byś znał odp. na swoje pyt.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Po co to wogóle pisałeś, noobie
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Żeby ci uświadomić, że pisze się "chcę".
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: UK/Łódź
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
@topic Na tibia.com masz opcję "Move out". Możesz się po prostu wyprowadzić. @down No to moja nauczycielka ma przesrane ^^ Ostatnio edytowany przez Emok - 10-02-2008 o 19:23. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Akurat 'ci', 'twoje' itp. Lechista napisał poprawnie, wielka litera w nich użyta w poście jest błędem (to nie list), choć ja świadomie piszę wielką.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szacunek przede wszystkim! Szczególnie dla kolegów graczy z forum.tibia.pl
![]() A ja to nawet kiedyś napisałem Mama wielką literą bo pomyślałem, że warto. Temat rzeczywiście powinien być już dawno zamknięty. Nie wiem gdzie są modkowie od wczoraj ;p Larvy, rotwormy, ewentualnie dwarfy to są dla Ciebie dobre wybory.
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Ehhhhh.... pisałem sfrustrowany i poddenerwowany, ale powiedz czy nie wkurza cię jak ktoś pisze "chcem". Ja po prostu nie wyrabiam...
ps. jaki jest błąd w wyrazie "twoim" ??
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 11-02-2008 o 19:37. |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 01 2008
Lokacja: Siemianowice
|
![]() up@
To odpocznij od kompa i Tibi jeżeli nie umiesz wytrzymać.czy ten na twoim avatarku to ty ??? ![]() |
![]() |