|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
Stan: Usunięty
|
![]() Z runek to raczej nic, bo i tak największe obrażenia możesz zadać z żywiołów świętości oraz ognia. Bez summonów Koshei the Deathless jest w stanie uderzyć combo za 500... z summonami o 300 więcej. Biorąc pod uwagę nowy system leczenia około 2 bp life potionów powinny wystarczyć. Najlepiej nie bić go na środku seala, a pod bramką lvlową. Jak coś to można wyjść na chwilę i się uleczyć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() wez z 4 bp life potionkow + mfy i naparzasz z exori ^^ Jak nie masz farta to sie bedzie kur... mocno leczyl, wiec moze zejsc ich duuzo.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() A nie lepiej i taniej Cie wyjdzie poprosic jakiegos kumpla z h lvlem. A jak takiego kumpla nie masz to popros jakiegos znajomego shotera zeby ci pomógl w wykonaniu tego qesta
![]() No chyba ze chcesz sam go wykonac to zrób tak jak Avallach napisal ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
|
![]() Heh ja Ci nei poelcam iść solo na tym lvlu... z hpotionow sie bedziesz leczył za 200 max? niech ci walnei 2 tury po ~400 nie licze summonków.... i zonk. Najlepiej shootera sobie skołuj. BTW ciekaw jestem czy, któyś z piszących poszedl 45 ek i dał rade solo...
EDIT: poprawka HPotion ulczy Cie za ~150... ![]() Ostatnio edytowany przez pablos150 - 02-02-2008 o 13:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7