|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 115
|
![]() Albo mi sie zdaje albo cip soft cos pozmienial w locie z hydr.... bilem ostatnio hydry okolo 3 h i nie polecial nawet wh... pozniej poszedlem na 3 h tylko 2x k arm. kumpel zwasil tak okolo 100 k i wylotowal tylko wh.. Kiedys w tym samym czasie lotowalo sie przynajmniej 2 pary boh...
KrEmAs KAc @ czyli jednak cos zmienili ;p Ostatnio edytowany przez Niewiemjak - 03-02-2008 o 19:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() A może naprawde loot jest losowy i może naprawde akurat nie trafiles, i może akurat poszedl bys do szkoly?
Jak zmienili to zmienili, mówi sie trudno i żyje sie dalej. Jak klikniesz Logout tez możesz żyć. PS. Z dragow cos czesciej spada WoI
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
|
![]() Jak ostatnio byłem z kolegą na kilku dragach, to nic nam nie poleciało, oprucz 1 Plate Legsów (na dwie osoby to marny loot).
PANTO Ostatnio edytowany przez Panto - 03-02-2008 o 12:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Raz pójdziesz na demce i z 5 demka wypada MPA a raz pujdziesz wypijesz 200 i wypadnie tylko GS
![]() życie życie dobrze ,że bohy tak rzadko lecą bo jest ruch w biznesie i nie musisz sprzedawać za 30Kloców w sklepie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Świat: boterlandia
Poziom: 100
Skille: 84
Poziom mag.: 7
|
![]() z tym ze woi leca czesto sie zgodze
siedze juz 2 dni na dragach i 6 woi :d i nic innego ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Kumplowi po 2 hyderce boszki polecialy , razem mial cos wh,boszki i jakies pierdoly w 1h.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Ps. Po chuja to pisales wniosles cos do tematu chyba nie. Chciales byc fajny ? Ps. po czym wnioskujesz ze mam isc do szkoly ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() moze wam nic nie lota bo macie pecha poprostu mi w 1,5h lotlo z draga 4 dragon shieldy 2 serpent swordy i tych potinow od groma a np raz bylem na dragon lordach i mi lotlo na 2h dsm i kasa
![]() ![]() ![]() pozdro dla tibijczykow |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() up: rotfl'n'lol wiem ze wszystko sie moze zdarzyc, ale widac ze nawet nie jestes w stanie pewnie huntowac dli, skoro mowisz ze ci polecialo w 2h "tylko dsm i kasa" -.-'
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Grozisz mi?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adik Pedziwiatr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Black Infernal (vice-leader)
Świat: Secura
Poziom: 64
Skille: 666/666
Poziom mag.: 52
|
![]() Ja od 10+ huntów po 2h+ nie lootłem nic poza hydra eggiem ;/ Do hydr farta nie mam, ale co do loota to nie wiem sam, wszystko od farta zależy.
Raz z 3 crystal spiderow pod rzad polecily mi shardy, a godzine wczesniej k-legs i shard w jednym a potem przez 3 hunty lecialy conajwyzej p-army ^^... Aczkowliek może coś zmienili...
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Moje spostrzeżenia.
Przed patchem: 5 godzin na hydrach - 2x boh,rh,troche kasy. 5 godzin na dragach - 1 woi,1 dragon hammer Po wgraniu patcha. 10 godzin na hydrach - only kasa. 6 godzin na dragach - 5 dragonek,woi,3 dragon hammery,11 serpentow. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() yyyy... jakim patchem? bo ja chyba jestem kopniety ze nie zauwazylem jak mi sie cos wgrywalo;p
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Next 4 h na hydrach ii.... wh i k arm ;] A z dragow to tez mi leci wszystko po 3-4 woi w godzinke ;p
Ostatnio edytowany przez Niewiemjak - 05-02-2008 o 13:13. |
![]() |
![]() |