|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani
Świat: Honera
Poziom: 40+
Skille: 75+/70+
Poziom mag.: 5
|
![]() Chcialbym sie poradzic. Mam 36 knighta, 71/69, crus helmet, golden arm, k-legi, p-ammy, fur booty, zestaw broni na 35 lvl (headchopper, noble axe) oraz vampire shield, do tego FACC (I jezeli to cos pomoze, swiat Honera xD). Mam pare pytan:
1. Dam rade dl'owi (solo)? 2. Do ilu skilli bic? tak zeby spokojnie wbic 40 lvl. Na czym radzicie expic? 3. Oplacalne jest dla mnie huntowanie na d-lair z kumplami palkami z obaj z dystem po 60. Czy zachodzenie do wiezy z dl'em byloby oplacalne?
Ostatnio edytowany przez HeppiChinol - 06-02-2008 o 17:47. Powód: za goraco |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: Lotki Duze
Imię: Sekal Royal
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Order of Fallens
Świat: Refugia
Poziom: 50
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Wiec tak ;p Skille wg mnie masz bardzo przyzwoite, jesli Ci sie chce wbij 75 i bedzie naprawde git. Nie sluchaj tych ktorzy Ci beda radzili wbijac teraz 90/90, bo to sie nie oplaca ;D. Co do expienia... hmm.. ja osobiscie bardzo lubie miasto Minosow i tam bym expil, tylko uwazaj, zeby sie nie wladowac w full resp. Dobrze jakbys mial gfb. Co do Dli to nie moge pomoc, nigdy na nich knightem nie huncilem, ale mysle, ze solo moze Ci byc ciezko, a z kumplami, no coz, ich dist nie powala, watpie zeby to bylo oplacalne, ale moge sie mylic.
Ostatnio edytowany przez Cacciatore - 06-02-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Heppi Chinol
Profesja: Knight
Gildia: Arabstcy Hitmani