|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2007
|
![]() Witam wszystkich
![]() Mianowicie : jakie wędzisko polecacie (model, długość, ciężar wyrzutu) , kołowrotek itp. Najlepiej żebym cenowo zmieścił się w 200 zł. Z góry dziękuje wszystkich za odpowiedź. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() http://www.naspinning.pl/
![]() Aż 20 sekund szukania. Cytuj:
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 09-02-2008 o 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2007
|
![]() Cytuj:
Znam tą stronę i jestem zarejestrowany na ich forum (jedno z gorszych jakichś 10 userów) ale chciałem się dowiedzieć ogólnie ile osób grających interesuje się metodą połowu zwaną spinning i jaki sprzęt polecają. Stron znam multum więc proszę o niepodawanie ich tutaj. Jeżeli ktoś z okolic Płocka jest chętny na wspólny wyjazd piszcze na maila : [email protected] Ostatnio edytowany przez mordozlew - 09-02-2008 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Pamietam jak mialem 16 lat to z wojkiem na jezioro nasze poszlismy i wytachalem solo 1,5 kg leszcza xD to bylo cos
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
|
![]() do spinningu polecam jakies wedzisko weglowe, ciezar wyrzutu tak do 15g powinno wystarczyc, maksymalnie do 3 metrow dluzsze wedzisko nie bedzie ci potrzebne za takie cos zaplaci kolo 200 zl zalezy gdzie, jesli chodzi o kolowrotek to proponuje jaxona tylko zobacz zeby dodatkowa szpula byla metalowa najlepiej nadaja sie do spiningu
|
![]() |
![]() |