|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Miasto Leadera.
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Gildia: bez thiefów
Świat: refugia
Poziom: sto
Skille: dobre
![]() |
![]() Witam wszystkich forumowiczów.
Przeszukałem całe forum i nigdzie nie znalazłem tego co chcę wiedzieć na temat Slime'ów. Otórz potrzebuję respa tych potworków w którym znajdę też jakies slabe monstry (wolfy/beary/roty/raty etc.). Chciałbym zastosować taką taktykę , że slime (matka + 1 klon) biją monka [STWORZONEGO PRZEZ DRUIDA] a ja biję klony slime'a (stoję 1sqm od tego jak klon ma bic monka) i mnie biją 2 słabe monstry... Prosiłbym o dokładne opisy lub mapki serdecznie dziękuję i Pozdrawiam ~Lauv Ostatnio edytowany przez Lauv - 13-02-2008 o 08:17. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Północ i północny-zachód Port Hope. Nie będę ci mówił gdzie, bo Slime'ów i innych słabych potworków (trolle itp) jest tam pełno.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2007
Lokacja: Miasto Leadera.
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Gildia: bez thiefów
Świat: refugia
Poziom: sto
Skille: dobre
![]() |
![]() I tu zaczyna się już problem...
Ponieważ niemam pacca... (Lauv'em juz niegram) ![]() [specjalnie nie edytowałem żeby odświerzyć temat] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Według mnie, dobry resp slimów jest koło Darkcathedral. otóż jest to miejsce, do którego idzemy zaczynając z miasta Venore (jest z niego najbliżej) idzemy w kierunku południowo zachodnim. Aż dochodzimy do miejsca tzw. POH (plains of havoc) trzeba również uważać na resp Gs'ów oraz The Old Widow ponieważ spotkanie z tymi stworkami, może byc ostatnią rzeczom dla low lvl'a
![]() ![]() ![]() taktyka - otóż koło wody na samym dole (na powierchni) jest róg ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez xElva - 15-02-2008 o 01:45. Powód: Literówka :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 31
Skille: -.-
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() sprobuj na poh od jak jestes przy respie mino archer na pohu idz na prawo i bedziesz mial dziure (wchodzisz do niej) tam masz kilka rotow idziesz w dol i masz znowu dziure wchodzisz i masz - good resp slim ropasz 1 matke i juz
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Coveoo - 15-02-2008 o 09:11. |
![]() |
![]() |