|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() sam set wzial sie od miecza (tak samo jak nazwa)
Bended sword w tlumaczeniu oznacza "wygiety miecz" a wiec : Miecz: ![]() Helm: ![]() Armor: ![]() Legsy: ![]() Tarcza: ![]() no i calosc (mysle ze helm nie pasuje ale ocencie sami) : ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() Nie bended, tylko "curved" by bardziej pasowało. "Bended" jest wtedy, gdy coś jest przystosowane do wyginania, bądź w stosunku do ludzi (pochlony, schylony). Secik może być, tylko rogata tarcza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Helm i armor mi jaos nie pasuja. Ladnie wycieniowane (oprocz miecza). SProbuj zrobic cos lepszego ^^ A i te legsy.. za dlugie kolce :/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Armor- jakis taki dziwny chudy i takie cos wystajace
![]() Miecz- mieczyk fajny ale o ile pamietram to chyyba nie byl zwyt wyrazny i chyba nie mial konturow co do tego nie jestem pewien wiec... Tarcza- fajne wykonanie pod wzgledem technicznym tylko w praktyce nie bylo by to zbyt ciekawe tarcza ma chronic rycerza a tam jest dziura... ![]() helm -dosyc fajny ale nie wyglada zbytnio jak helm Legi-dosyc ciekawe lecz maja takie dzwne cos wystajace jak przy armorze. Nie mowie ze to zly pomysl ale w przypadku legsow jest to za dlugie skroc i bedzie git ![]() Cieniowanie niczego sobie lecz brak kontur to jest tylko jedna co mi sie nie podoba pod wzgledem technicznym. Rob jakis nowy plx ![]() Powodzenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajne , tylko armor i helm nie pasuje.Mieczyk cool , taki jakby przeźroczysty a tarcza tez rządzi
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ![]() dzieki za ocene a dziura w tarczy jest specjalnie po to zeby w walce miecz przeciwnika zablokowal sie w niej ![]() albo chociaz zeby rycerz posiadajcy tarcze zyskal przewage ![]() faktycznie z helmu zadowolony zbytnio nie bylem ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() miecz może być, tarcza taka sobie, hełm także, pancerz do doopy (nie wiem o co tam chodiz) i nogi fajne
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Mi sie podobaja tylko legi reszta jest z***ana!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miecz:
![]() Przypomina mi twoją katanę na konqrs... Helm: ![]() Wygląda jak kominiarka albo maska gazowa. Armor: ![]() To nie pancerz, tylko gorset tudzież żelazna dziewica. Legsy: ![]() Te są już lepsze - jeno kolce za długie, człowiek by się pokłuł łażąc w tym. Tarcza: ![]() Trochę dziwna, przypomina mi koziorożca, ale ogólnie najlepsza, zaraz po legsach.
*+10 punktów do lansu Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 11-11-2004 o 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Miecz:
![]() Śmiem sądzić, że złamałby się przy pierwszym uderzeniu w cokolwiek ![]() Helm: ![]() Mi to na nic nie wygląda... ![]() Armor: ![]() Gdyby nie było tych kolców to OK... Z tymi kolcami ni w dziub ni w deske ![]() Legsy: ![]() To samo co Ghost uważam... tak samo jak w Armorze... po co te kolce takie?? Zmniejszyć albo wogóle je wywalić... Tarcza: ![]() Najlepszy rysunek moim zdaniem z tych zaprezentowanych. Tarcza ma swój style i łądnie się prezentuje. |
![]() |
![]() |