|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2008
|
![]() Wiem ze to moze nie ten dział ale to mój pierwszy post a wiec do rzeczy przez przypadek bawiac sie na kompie zrobilem ze mapy tibi rl maja sie otwierac za pomoca painta i teraz je usunolem bo przestaly dzialac ale nie umiem zmienic zeby bylo tak jak wtedy i nie dzialaja mi mapki nawet jak od kolegi biore <wiem ze to nie legalne> ale prubuje all co sie da prosze o pomoc
nie zamukajcie posta plx ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Wrocłaff
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Batrix Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ROX
Świat: Menera
Poziom: RLZ
Skille: 999/666
Poziom mag.: 49
|
![]() "nie zamUkajcie posta plx" ....a nie czasem tematu ?
co z tego ze piszesz pierwszy temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PO PROSTU USUN TIBIE I ZAINSTALUJ OD NOWA ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() A tak już nie zakładając nowego tematu, ja też mam problem z tibią. Otóż z różnych powodów musialem śćiągnąć sterowniki do mojej karty graficznej (wczesniej wszystko gralo). I jak próbuję uruchomić grę wyskakuję mi błąd :
Video surface allocation failed. (Error code 13) Please choose another video graphics mode. Proszę o pomoc! Z góry dzięki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2008
|
![]() juz prubowalem odinstalowac tibie ale to nic nie dalo dalej mapy sie odczytuja przez painta a jak biore od kolegi to tez nie dzialaja
|
![]() |
![]() |