|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
|
![]() Witam!!
Mam problem z m lvl. Mam 35 lvl i 50% do 39 m lvl. I moje pytanie brzmi co zrobic?? wbije 39 m lvl i pojde expic. Na 2 lvl-e wchodzi mi jeden m-lvl. Wiec na 37 bede miec 40 i znow bede musial trenic. PROSZE O RADY CO ZROBIC BY TAK NIE BYLo |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() z tego co widze to chcesz robic tak: 1 lvl i 1 mlvl...dlugo tak nie wytrzymasz. Przepaśc miedzy predkoscia zdobywania mlvl a lvl jest bagatelna. Podobnie jak przy skilowaniu(przyklad na rp) - lvl w 3 godziny a skill z 84-85 okolo 12 h skilowania! gdzie wbijam okolo 10-12 % na h. w czasie expa rosnie kolo 4 -5 % na h. Podobnie masz z mlvl- lvl zrobisz w 2-3 h a mlvl szkoda gadac...
Rada: bierz manasy i rh - i exp exp exp a mlvl sam urosnie na tyle zeby bylo ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Wiesz że w czasie kiedy "robiłeś" ten 39 m lvl i 35 lvl, mógłbyś wbić 60+ lvl i 45+ m lvl expiąc, a nie blokować depo?
Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 17-02-2008 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
|
![]() More More plz..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Imię: Paladhino
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() exp normalnie gdy tylko pelna mana uzywaj czary i nie atakuj z runek tylko czarow (oczywiscie jesli pacc) pozniej wlanczasz bota na noc zeby ci robil runki i mlvl sam leci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2008
Wpisy bloga: 1
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Rączki wam wszystkim urwało...?? ![]() Nie rozumiem graczy używających bota, ponieważ, załączałeś bota sobie co nockę i co? Po paru tygodniach jesteś pro super evul master i czym tu jest się chwalić...To nie ty to zrobiłeś tylko program. Dla mnie gracze używając bota w tibi nie podlegają pod graczy ale pod potworki. W tym wypadku używam magicznych klawiszy ctrl + r i masz bana na 7 lub 30 dni... BAN A BOTER! ![]() Więc nie zachęcajcie go do botowania... Co do tematu Dobrze robisz że trenujesz m lvl bo teraz od niego głównie zależy twoja siła ![]() ![]() Najlepiej przydałby się ci pacc. M lvl podbije dość sam podczas expienia a resztę dobijesz robiąc runki na jakieś większe wypady ![]()
![]() |