|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: b-b
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
![]() |
![]() Potrzebuję pomocy. Otóż zwiedzając Ab dotarłem do teleportu, który prowadził na hellgate. Wszedłem do niego i nie zauważyłem powrotnego teleportu. Wszedłem do góry po drabinie, minąłem kamienie młyńskie a potem skręciłem w prawo. Ponieważ wbiłem się na duży resp ghouli (mam niski lvl) natychmiast uciekłem i logłem się. Proszę o pomoc w odszukaniu wyjścia.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Jeśli nie masz przy sobie: 6 parceli, dragon fetisha, 25 lvl-a to lepiej padnij albo poproś o pomoc kumpla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2007
Lokacja: b-b
Świat: Eternia
![]() |
![]() dzięki za pomoc. Jakbyś mógł to opisz jak się stamtąd wydostać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Skoro nie masz przy sobie 6 parceli i masz niski lvl to jak w ogóle masz zamiar wyjść ?? xD
Padnij to jedyne wyjście ![]() Gratuluje mój mistrzu... Właśnie napisałeś dokładnie to co ja. No jesteś koleś super lamer ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! Ostatnio edytowany przez Filipek - 19-02-2008 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Padnij, jedyne wyście.
|
![]() |
![]() |
#6 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Widząc po Tobie (autor tematu) to nie wyjdziesz bez niczyjej pomocy, więc droga na nic Ci się zda. Jedyny sposób to namówienie kogoś, aby przyszedł i Cie wyprowadził.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jezus Chrystus Zbawiciel
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dragonhearts
Poziom: 131
Poziom mag.: 70
![]() |
![]() Zrób sobie teleport na bugach ; ) jeśli zdołasz pokonac elfy i elfy scouty, uda ci sie. Udaj się do miejsca, gdzie są elfy w hellgate (niechce mi sie dawać mapki, znajduje się tam jeden z questów explorer society). W jednej z dziur bedzie ~10 bugów. Zrób tak, zeby uderzalo cie 9 bugów. Jeden na sqm na ktorym stoisz, i 8 wokolo ciebie. Daj exita. zaloguj sie po minimum minucie. Powinienes sie znalezc w swiatynii.
PS. nie wiem, czy ten trick jeszcze działa : d ja sie tak wydostawalem za czasow tibii 7.5 |
![]() |
![]() |