|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam prosbe do starszych uzytkownikow tego forum. Ostatnio przypomnial mi sie filmik, w ktorym knight o poziomie ok. 40~ zrobil bardzo fajnego trapa w Carlin, dzieki czemu polozyl kilku high levelowcow. Film okrzykniety zostal kultowym, jako ze wspomniany knight mial bardzo dobrze wytrenionie umiejetnosci pvp. Byly to czasy starej Tibii, cos kolo wersji 7.5. Niestety nie pamietam zadnych szczegolow, oprocz tego, ze trap byl w Carlin, zabil dzieki niemu kilka h lvlow, a nastepnie scigalo go okolo 50 - uciekal przez Femour Hills, chyba zahaczyl o Kazo, OF, az wkoncu wylogowal w Ab z usmiechem na twarzy. Jakby okazalo sie, ze ktos jest w posiadaniu tego filmu i co wiecej chcialby sie nim podzielic - bylbym bardzo wdzieczny. Pozdrawiam i z gory dziekuje.
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danóbja
|
![]() Hmm, ja tez bym poprosił, nigdy nie oglądałem, ale z twojej opowiesci wynika, ze warto
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Prosimy. Plx. Opowieść =eQQ= mnie zaciekawiła.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Pierwsze słyszę o tym filmie,jednocześnie dołączam się do prośby ;>
ps. Może filimk bedzie gdzieś na stronie tibicams? może warto poszukać... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: to dobrze
Stan: Na Emeryturze
Świat: mam swój swiat!
Poziom: lol
Skille: pienc/5
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() chciałbym zobaczyć ten filmik i rowniez przyłanczam się do proźby .
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napewno warto poszukac. Ja dzisiaj jeszcze poprzegladam te forum, jako ze na nim go wlasnie znalazlem, a jak nie bedzie efektow to tibicams~. Tylko ze, cholera, nie wiem nawet jak sie za to zabrac ; P Jesli filmik sie znajdzie, to napewno zrozumiecie dlaczego tak mi na nim zalezy. Zyczcie mi powodzenia. : )
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja też zacząłem z ciekawości szukać, niestety gdybyśmy chociaż wiedzieli na jakim świecie, to łatwiej byłoby to znaleźć... Bo samych filmów o pk z klienta 7.5 na tibicams jest 21 stron....
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Jak będę miał czas to przejże Tibicams ale najlepiej by było jak byś podał Mi pod jaką wersje to było.
Pamiętam, że to oglądałem i zapewne mam na kompie. Trap był koło statku pod ziemią. dokładnie pod ziemią koło mostku. Z tych 100 lvli padały też ludzie z rsem : d Ostatnio edytowany przez Cery - 20-02-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pełno filmów, przypominam sobie takowy ale naprawde wieki mi zajmie przeglądnięcie wszystkiego. Jak tylko troche czasu bede miał to poszukam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nie bylo pod statkiem, jednak blisko niego : ) Pamietam, ze najpierw aby stworzyc pozory, gdy na poczatku bili juz go Ci wysoko poziomowcy, on udawal ze ucieka i biegal po tym roomie ktory znajduje sie blisko statku (ten z drzwiami na scianie zachodniej i poludniowej - http://tibia.pl/earth.php?x=32374&y=31807&z=7&q=190.37 ) a trap byl chyba tutaj... http://tibia.pl/earth.php?x=32368&y=31806&z=8&q=190.37 . Jednak co do miejsca tego trapa to nie jestem stuprocentowo pewny. Widze, ze ktos juz cos lapie, bardzo mnie to cieszy ; )
//edit Niestety, nie pamietam ani swiata ani dokladnej wersji. Ani tez leveli : P
Ostatnio edytowany przez =eQQ= - 20-02-2008 o 20:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2006
Lokacja: Oj,za spozywczym.
Stan: Niegrający
|
![]() <data ostatniej modyfikacji>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Dokładnie o to Mi chodziło. A lvl był chyba 44 na pewno nie poniżej 40. Na razie jestem na etapie poszukiwań Tibicam 7.4 ; D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Ja bynajmniej takiego filmu nie oglądałem[;
Co do klienta to postaraj się dobrze zastanowić która to wersja klienta była, bo jeżeli już to dużo wcześniejsza niż 7.5. Trapowanie odbywało się za pomocą stolików i krzeseł, których nie można było przesuwać dalej niż 2 kratki i nie można było stawiać ich na sobie. Anyway określ jak go trapowali, bo to znacznie uprości sprawę[; @down za pomocą cip rakietowców ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 20-02-2008 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() Trapowanie za pomocą parceli.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Iridia
|
![]() Edit:
http://www.youtube.com/watch?v=LbxtGKN6xGk Tutaj macie link z youtuba z legendarnym Acko i jego trapem ;] A tutaj linkt do .cam: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18873 Ostatnio edytowany przez nightwish_88 - 20-02-2008 o 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Świat: Danóbja
|
![]() Dzięęęęki, zabieram sie za oglądanie
![]() Edit: omfg, error while resovling the server name :S Ostatnio edytowany przez ProGejmer - 20-02-2008 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() TAK! ACKO! Teraz pamietam. To byl on. Chyle czolo(a?). Teraz nie zostaje mi nic innego, jak podziwiac mistrza. Dziekuje bardzo.
( jeszcze dla pewnosci ogladne filmik, 99% to nie 100% ; P )
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Świat: Iridia
|
![]() Niestety nie udało mi się odnaleźć filmiku z widoku Acko ale jeszcze poszukam
![]() Tutaj macie link do old tibia Cam: http://dl.tibicams.nu/Old_TibiCAM***** |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() OK. Dzięki dokładnie o to chodziło.
|
![]() |
![]() |