|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() No cóż, mam tutaj taką wiadomość do przekazania panom (paniom) opiekującym się tym forum. Cóż, nie mogę dłużej patrzeć, kiedy ciągle są pisane tematy w stylu "gdzie expić??!!!", lub "pomocy halp plx". Hmm, podobno istnieje coś takiego jak "Regulamin forum tibia.pl". Jest także przycisk "Szukaj", z którego większości użytkowników nie chce się skorzystać, moderatorzy zaś, zamiast szybko interweniować, nie robią nic. Głównie chodzi mi tu o działy takie jak "Potwory", "Bronie i przedmioty" oraz "Inne". Dzisiaj widziałem jednego interweniującego moda. Coś na "T"...Thor of Heaven? Coś w tym stylu. Proszę tu o wypowiedź modów na to co robią, a raczej, czego nie robią.
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Gdyby moderatorzy usuwali każdy wątek, który jest w pewnym stopniu powtórką już istniejącego to połowa forum wylądowałaby w śmietniku. Trzeba wziąć pod uwagę fakt, że user nieraz szukając odpowiedzi na nurtujące go pytanie nawet nie wie co mógłby wpisać do wyszukiwarki, by znaleźć tą odpowiedź. Gdyby każdy podobny temat był usuwany, użytkownicy zirytowani nie wchodziliby na forum, a co za tym idzie - nie byłoby z niego dochodów. Każdemu więc się "opłaca" takich tematów nie kasować. Ponadto, moderatorzy mają również życie prywatne, inne swoje sprawy. Nie można od nich wymagać tego, by bezzwłocznie reagowali na każdy niezgodny z regulaminem post.
Zapraszam na forum Sony Ericsson. Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 24-02-2008 o 02:44. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Po wiecej informacji zwroc sie poprzez Prywatna Wiadomosc do Bosala, on powinien ci doglebnie wyjasnic, dlaczego moderatorzy zaczynaja olewac Bosala tak samo, jak Bosal olewa ich.