Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-02-2008, 01:39   #1
Monolit
Użytkownik Forum

Monolit's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Monolit ma numer GG 9014903
Domyślny Apel o uczynność, miłościwie nam panujących.

No cóż, mam tutaj taką wiadomość do przekazania panom (paniom) opiekującym się tym forum. Cóż, nie mogę dłużej patrzeć, kiedy ciągle są pisane tematy w stylu "gdzie expić??!!!", lub "pomocy halp plx". Hmm, podobno istnieje coś takiego jak "Regulamin forum tibia.pl". Jest także przycisk "Szukaj", z którego większości użytkowników nie chce się skorzystać, moderatorzy zaś, zamiast szybko interweniować, nie robią nic. Głównie chodzi mi tu o działy takie jak "Potwory", "Bronie i przedmioty" oraz "Inne". Dzisiaj widziałem jednego interweniującego moda. Coś na "T"...Thor of Heaven? Coś w tym stylu. Proszę tu o wypowiedź modów na to co robią, a raczej, czego nie robią.
Jormundur the Guardian [20]: :O

O_o! TO jeszcze istnieje? TAK! I MASZ TEGO UŻYWAĆ! To dla Ciebie drogi userze, dla Twojej wygody!
Monolit jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-02-2008, 02:41   #2
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monolit Pokaż post
Proszę tu o wypowiedź modów na to co robią, a raczej, czego nie robią.
Jak można "wypowiedzieć się na to co robię"?

Gdyby moderatorzy usuwali każdy wątek, który jest w pewnym stopniu powtórką już istniejącego to połowa forum wylądowałaby w śmietniku. Trzeba wziąć pod uwagę fakt, że user nieraz szukając odpowiedzi na nurtujące go pytanie nawet nie wie co mógłby wpisać do wyszukiwarki, by znaleźć tą odpowiedź.

Gdyby każdy podobny temat był usuwany, użytkownicy zirytowani nie wchodziliby na forum, a co za tym idzie - nie byłoby z niego dochodów. Każdemu więc się "opłaca" takich tematów nie kasować.

Ponadto, moderatorzy mają również życie prywatne, inne swoje sprawy. Nie można od nich wymagać tego, by bezzwłocznie reagowali na każdy niezgodny z regulaminem post.

Ostatnio edytowany przez Gonzo von Krenzel - 24-02-2008 o 02:44.
Gonzo von Krenzel jest offline  
stary 24-02-2008, 03:02   #3
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Po wiecej informacji zwroc sie poprzez Prywatna Wiadomosc do Bosala, on powinien ci doglebnie wyjasnic, dlaczego moderatorzy zaczynaja olewac Bosala tak samo, jak Bosal olewa ich.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania