|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() "Co nam opca"
... Porażka -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() tak szzerze nie chcą mi sie otworzyc te ssy :/...paranoya
![]() ![]() ![]() -=-11 listopada-data kiedy po raz pierwszy dostalem cukierka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
P.S. to było oczywiste, że od razu polacy zaczną coś takiego robić, a u nas na Pacerze jakaś babka wykrzykiwała "WSZYSTKIE NARODOWOŚCI NA SWOJE KOLORY" czy coś takiego, ciekawe jaki np br albo swe by to zrozumiał, oczywiście każdy mądry (a takich chyba mało w Tibii) wie, że 11 listopada tylko polacy mają dzień niepodległości |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Bardzo mi sie podoba!!
Tekst spoko, a najlepsze to te czerwone iksy... popraw to plz
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() WItam tu daje moje ss z Aldory...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Jazdaa w Carlin ![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ To samo ![]() ![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ WIecej nie robiłem... sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Basiak .......... Zachowaliscie się jak Nooby , zaczeliście bić szwedów . Macie 20 levele i myślicie , że możecie wszystko ?? Chceliście opanować serwer zabijając szwedów. W thasi było identycznie tylko , że ja zaczełem bić każdego Polaka który bił szwedów . Mmam dość wojen . Wy rozpetujecie je potem chowacie się do depo a inni muszą sprzątać po was.
Dając te SS chcaiłeś się popisać , że zrobiliście powstanie przeciwko szwedom ?? A czemu neizaznaczyłeś , że powstanie zostało zgnebione przez Polaków?? Taka prawda Ja , z kumplami obeslismy cała mape tibi waląc was do red abyscie niebili szwedów bo to są tylko problemy. Nasze stostunki ze szwedami są kiepskie. A wy musicie je pogarszać?
"...Dobrze, że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce ... ' Przemo-Palladiin [108]: nigdy nie bylem Przemo-Palladiin [108]: na dyskotece Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ? Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Byś sie zdziwil high level ich bili... ja byle mz kumplami popatrzec tylko:/ a wogole to nie mam 20 lev;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() Nie wiem Po H**a robice te wojny , jak sie to rozkreci to duzo ludzi bedzie musialo przejsc na inny serw a po co to nam... Aldora to dobry serw odkad ja gram to nie bylo zadnych wiekszych wojen . Ide w ab soebie po rata do trenienia a tu ze 10 bialo czeronych bija kolesia 20 lvl'a -.- . Nie wiem jak wy ale chcial bym zostac na seriwe bo troche sie nameczylem zeby zrobic ta moja postac . Mysle ze Element Sacrifice zrobia z wami pozdadek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
Lokacja: Cormaya
![]() |
![]() az sie lezka w oku kreci jak przypomnie sobie co sie wyprawialo rok temu z okajzi 11 listopada
![]()