Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Pokaż wyniki sondy: Która wersja Hunted.pl Ci się bardziej podobała
Poprzednia 5 33.33%
Obecna 5 33.33%
Nie mam zdania 2 13.33%
A co to jest hunted.pl? 3 20.00%
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-02-2008, 23:26   #1
windoo
Użytkownik Forum

windoo's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
Domyślny Hunted.pl - Wasze (i moja) opinie

Witam wszystkich przyznam - dawno nie zaglądałem na tibię, tibia.pl ani temu podobne, jednak ten hunted który znałem był ciekawy traktował o ciekawych wydarzeniach na serwerach i w światku tibijskim o zmianach które dosięgną wszystkich, oraz innych aczkolwiek interesujących sprawach - dzisiaj jednak podczas czytania 'polecanych' czy też najnowszych 'artów' na stronie głównej tibia.pl stwierdziłem że zrobiła się z tego chała totalna która prosi o się aż o kilka wulgarnych słów ..
Jak można było coś takiego zrobić z gazetką tibijską którą czytało dość sporo osób - a w chwili obecnej ani nie przykuwa oka ani tematy nie są interesujące (tak wiem powtarzam się, ale to tylko dlatego, by podkreślić to co uważam).
Nie wiem czy zmienili sie redaktorzy, czy zmienił się pogląd na tą gazetkę, jednak mi się to nie podoba, i z chęcią usłyszę wasze wypowiedzi na ten temat.
windoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-02-2008, 23:40   #2
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez windoo Pokaż post
Witam wszystkich przyznam - dawno nie zaglądałem na tibię, tibia.pl ani temu podobne, jednak ten hunted który znałem był ciekawy traktował o ciekawych wydarzeniach na serwerach i w światku tibijskim o zmianach które dosięgną wszystkich, oraz innych aczkolwiek interesujących sprawach - dzisiaj jednak podczas czytania 'polecanych' czy też najnowszych 'artów' na stronie głównej tibia.pl stwierdziłem że zrobiła się z tego chała totalna która prosi o się aż o kilka wulgarnych słów ..
Jak można było coś takiego zrobić z gazetką tibijską którą czytało dość sporo osób - a w chwili obecnej ani nie przykuwa oka ani tematy nie są interesujące (tak wiem powtarzam się, ale to tylko dlatego, by podkreślić to co uważam).
Nie wiem czy zmienili sie redaktorzy, czy zmienił się pogląd na tą gazetkę, jednak mi się to nie podoba, i z chęcią usłyszę wasze wypowiedzi na ten temat.
Drogi panie - niezadowolony panie - ... Hunted.pl przechodzi obecnie reorganizacje. Chcesz uczynić go lepszym ?? Napisz do mnie PW ... z miłą chęcią jeśli się spiszesz cię przyjmiemy. Co więcej czemu wy ciągle Hunted.pl łączycie z Tibia.pl ... To dwie osobne strony ... CO do tematu ... Podobna sonda jest już na Hunted.pl ... Więc nie pisz kolejnych wywodów a wypowiedz się na Hunted.pl ... więcej osób cię dostrzeże z ów danej strony ... A odwiedzin wcale nam jakoś w ostatnim czasie nie ubyło, wręcz przybyło ...

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-03-2008, 21:36   #3
sokloz
Guest

Domyślny

Wybralem 4 opcje, bo nie wiem co to. Podejżewam, że gazetka Tibijska
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania