|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
Pokaż wyniki sondy: Która wersja Hunted.pl Ci się bardziej podobała | |||
Poprzednia |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 33.33% |
Obecna |
5 | 33.33% |
Nie mam zdania |
2 | 13.33% |
A co to jest hunted.pl? |
3 | 20.00% |
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
|
![]() Witam wszystkich przyznam - dawno nie zaglądałem na tibię, tibia.pl ani temu podobne, jednak ten hunted który znałem był ciekawy traktował o ciekawych wydarzeniach na serwerach i w światku tibijskim o zmianach które dosięgną wszystkich, oraz innych aczkolwiek interesujących sprawach - dzisiaj jednak podczas czytania 'polecanych' czy też najnowszych 'artów' na stronie głównej tibia.pl stwierdziłem że zrobiła się z tego chała totalna która prosi o się aż o kilka wulgarnych słów ..
Jak można było coś takiego zrobić z gazetką tibijską którą czytało dość sporo osób - a w chwili obecnej ani nie przykuwa oka ani tematy nie są interesujące (tak wiem powtarzam się, ale to tylko dlatego, by podkreślić to co uważam). Nie wiem czy zmienili sie redaktorzy, czy zmienił się pogląd na tą gazetkę, jednak mi się to nie podoba, i z chęcią usłyszę wasze wypowiedzi na ten temat. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Guest