![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Nasywa sie Mystic Shadow Sword ![]() ![]() ![]() No to masz jeszcze ten 2 ![]() ![]()
JAK EDYTOWAC ! JAK SZUKAC ! ![]() ![]() ![]() CO TO MA BYC...NIEBIESKA SOWA I SLON ZE SKRZYDLAMI...-.- a to 3 t ocos blizej nieokreslonego Ostatnio edytowany przez Onionhawk - 12-11-2004 o 09:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Nazril - Wieża Ciemności
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() cieniowanie spox (szczegulnie ostrze)
popracuj nad rekojescia (jakas taka dziwna) co do gardy za cienka i wyglada jakby ja piroman podpalil i sie wypalila (za cienka i wyglada jak zuzyta zapalka) czyli tak plusy: +cieniowanie ostrza +kształt ostrza +jakis taki no fajny na swoj sposob jest minusy -rekojesc -zrob lepsza rekojesc bo ta wyglada jak zuzyta zapalka ogolnie: miecz oceniam w skali od 1 do 10 .:7:. o tez gram na aldorze!!! jakby co to zwiastun niebios Ostatnio edytowany przez zwiastun ciemnosci - 12-11-2004 o 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Nie wiem o którym mieczu wypowiadał się Zwiastun Ciemności..., ale mi się oba miecze bardzo podobają... Faktycznie w tym pierwszym ta rękojeść ciut taka dziwna, ale w tym drugim jest piękna... Super... Jeszcze kilka mieczy w tym stylu do kolekcji mógłbyś zrobić
![]() Zdravim Mr. Rabbit |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Pierwszy lepszy, drugi taki futurystyczny, oba mają za krótką rękojeść.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miecz pierwszy:
Ten świetny, jeno rękojeść jakaś taka pikselowata i ciemna... Miecz drugi: Cholernie długie ostrze, za długie proporcjonalnie do rękojeści. Miecz wygląda, tak na oko, na dwuręczny albo półtoraręczny, więc musi być ciężki, a rękojeść odpowiednio długa by to chwycić... Garda jakaś dziwna, jak skrzydła BatMana wygląda...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: pod mostem
|
![]() @Ghost
Rękojeść trochę za krótka, ale to na bank nie jest dwuręczny. Poza tym, najcięższe miecze nie ważyły więcej niż 3,5 kilo, więc każdy porządny rycerz powinien nim spokojnie wywijać jedną ręką, drugą w tym momenice sącząc ciemne piwo przez słomkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Tylko cieniowanie mi się podoba
![]()