|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Witam.. mój kolega ma pewien problem z tibią. Kiedy się loguje na postać wszystko jest cool ale po około 30 sec coś zaczyna się psóć w obrazie... np bag wyglonda jak śmietnik.. armor jak trawa... czy inne takie... litery.. też zmieniajom sie w wszystko co można w tibi zobaczyć..
wie ktoś może co można zrobić by tak się nie działo? nie odsyłać mnie do opcji "szukaj" bo już korzystałem i nic nie znalazłem P.S mój kolega korzysta z laptopa @down. co twój post miał na celu?
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Monsword - 01-03-2008 o 15:25. |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To, ze ten temat zostanie bardzo szybko skasowany :-)
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |