|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kosovo jest Serbskie!
http://pl.youtube.com/watch?v=49xzCBvwNkA Dlaczego tak uważam ?http://pl.youtube.com/watch?v=F1n32m...eature=related \/ w dalszym ciagu niewidze a wczesniej też patrzyłem ; p
Jak Dębica, to TYLKO WISŁOKA!!! Jak ROW, to TYLKO RYBNIK!!! Jak piękna historia polskiej piłki to TYLKO KSG!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 02-03-2008 o 01:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Ciekawe jakbys mowil, gdyby do Ciebie nazjezdzali sie Albanczycy, a potem oglosili, ze to ich ziemia ;] I w ten sposob Albanczycy maja 2 panstwa. Kosovo je Srbija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Ciekawe jakbys mowil, gdybys po miescie, gdzie Twoja rodzina mieszkala od paruset lat, musial chodzic z kalachem, bo Serbowie uwazaja Cie (i Tobie podobnych) za nowotwor, ktory trzeba wyciac - bez roznicy, czy masz 8, 18 czy 48 lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Kosovo je Srbija!
Kosowo jest częścia Serbii od bardzo dawna, dla Serbow Kosowo to jak dla nas Gniezno czy tma Kraków. Skoro Albańczykom zle w czyims kraju to po co tam sie pchaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak im sie nie podoba, wypad do Albanii. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fallen Angel
|
![]() Dodajmy jeszcze że znaczna większość mieszkańców Kosowa nie uważa się za Serbów. Jak więc ma należeć to Serbii?
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Niech wszyscy Polacy mieszkajacy w USA /Anglii przeniosa sie w jeden region, gdzie beda stanowic wiekszosc. Prawo do niepodleglosci bedzie nalezec sie im jak nic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Slay, gdyby do, powiedzmy, Malopolski zjechalo sie 10mln Czechow i chcieli tam oglosic niepodleglosc dla swojego panstwa, popieralbys ich? Jednym zdaniem : Kosowo jest ziemia serbska.
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Na początku ku ścisłości: tak, jestem egoistą.
Uważam że dobrze się stało że Kosowo stało się niepodległe, dlaczego, a dlatego że chcieli. Jeśli żyję tam większość albańczyków i chcą stworzyć neutralne państwo to dlaczego my mamy się wtrącać w ich sprawy? Powinniśmy zaakceptować to takim jakim oni to zrobili bo to ich wola i niewiele nam do tego. Swoją drogą nawet w Polsce mógłby nastąpić taki rozłam, i co wtedy? Ja oczywiście poparł bym go, bo jak się mają tereny woj. Warmińsko - Mazurskiego do Dolnośląskiego? Nijak. Różnice kulturowe, historyczne, ekonomiczne... Zastanawia mnie dlaczego istnieje grupa osób w większości należąca do młodzieży wszechpolskiej, która z ogolonymi głowami i z rękoma uniesionymi jak przystało na każdego faszystę, bije się o coś co nie powinno ich obchodzić. No ale niektórych grup nie da się zrozumieć... Dobrze że ja mam swój mały świat i nie widzę takich wielkich problemów jakie oni mają w tym całym zamieszaniu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Z mojej strony EOT. Juz sie zaczyna mur szczeniackiej argumentacji, a przez taki nawet nie mam zamiaru sie probowac przebijac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie martwi jeden fakt. Polska, jako bodajze 18 kraj poparla niepodleglosc Kosowa. Pozostalo jeszcze ok. 200 krajow. Nie wiem, czy to dobrze ze Polska tak pospieszyla sie z ta decyzja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vavi Muad'Dib
Profesja: Knight
Gildia: Mortal Giants
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
![]() |
![]() Cytuj:
//ten link z youtube z porównaniem Polski i Kosowa- propaganda. To jest chyba komentarz najbliższy prawdy: http://www.psz.pl/content/view/8985/ Ostatnio edytowany przez Fremen - 03-03-2008 o 22:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vavi Muad'Dib
Profesja: Knight
Gildia: Mortal Giants
Świat: Honera
Poziom: 43
Skille: 68.67
![]() |
![]() Odnawiam temat i nawołuje do ponownej rozmowy na temat Kosowa.
Świat myśli, że to polacy są winni masakrze Żydów podczas II wojnu światowej. Nie pozwolę by teraz świat uważał Serbów za tych złych. Chętnie zmierzę się z kimś na argumenty, nie wytykając palcami, slay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Czy poparbys tez probe secesji Polaków mieszkających we współczesnej płd-wsch Litwie? Również mieszkają tam od bardzo dawna, również są bardzo liczni, a drugiego buntu Żeligowskiego jak na razie nie szykuja. Jestem też ciekaw, jak zapatrujesz się na sprawę Zaolzia. O ile jesteś jej w ogóle świadom. @Fremen Z tą masakrą Żydów nie ma co przesadzać. Tak uważa tylko szara masa w krajach zachodnich, którą co prawda powinno się w tej sprawie uświadamiać, ale znowu też się jej świadomością historyczną przesadnie nie przejmować. |
|
![]() |
![]() |