|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() mam takie pytanie:
@do thais cave jest takie wejscie przy polnocnym wyjsciu z miasta(na mapce Hegemmona 55c) wchodze tam ide na polnoc schodze po drabinkach rozwalam roty i widze wieze wchodze wdziure ide tunelem skieletow pozniej zabijam slimy i na samym dole tunelu widze dziure wchodze do niej zabijam 3 ghoulke w tym pomieszczeniu jest kolejna dziura lub miejsce do ropniecia sie(nie poamietam) MOJE PYTANIE BRZMI: ![]() 20 lvl knight 3mlvl 60/53 spike sword guardian shield p set dark helmet leather boots prosze o tylko sprawdzone odpowiedzi i z gory za nie dziekuje THX |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() Niewiesz, ze w tibii wszystko sie sprawdza samemu?? Bo inaczej niema zabawy
![]() Zrób sobie 4 mg level, wex UH i sprawdz -.-
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Przede wszystkim ten budyneczek nazywa sie ancient temple. A co do twojego pytania, to dalej jest tylko korytarz z roznymi rozgalezieniami - nimi mozna gdzies dojsc, ale gdzie i do czego - nie wiem (tesh troche balem sie dalej zapuszczac). Wiadomo mi tylko, ze w ancient mozna spotkac fd (fire devil)-sam spotkalem 2x, demon skeletony, a nawet dragony, trzeba tylko wiedziec jak tam dojsc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() za tymi ghulami sa rozleeeeeeeegle podziemia moj kolega tam expi na cycach ale to dalje jest tesh jakis qest (wiecej ani mru mru
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Dalej sd Dragie i Dragon Lordziki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Jesli sie dobrze orientuje o ktore miejsce ci chodzi sa tam slimy chyba 3 z tego co pamietam. Jest tam kolejna dziura w ktorej jest 1 ghul i kilka szkieletow pozniej wychodzisz napotykasz 2 roty i rozgalezienia mozesz spotkac tam dsy fire devile smoki ( musisz wejsc do jakiejs dziury albo po drabince ) i takie tam dziwolagi. Sa tez 2 questy ( moze wiecej jest ale niezrobilem wiecej )
Ostatnio edytowany przez Demon Sekleton - 13-11-2004 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() ... pamietam to miejsce, bylem tam kiedys moim 1 charem ;] pozwiedzalem troche, a co do dragonow, lordow, slimow, FD oraz cycow, to sa tam, jesli tam kiedys bede i niezapomne to zrobie mapke gdzie co jest ale niezanosi sie zbyt szybko. Narazie moge tylko opisac
![]() ![]() ![]() - po wybraniu drogi w dol spotkamy troche orcow (wariory,zwykle, spearmany)oraz idac kawalek w dol rozwidlenie (w lewo i dół) idąc w lewo, i chodzac chwilke znajdziemy w waskim korytarzyku przy koncu ktoprego jest chyba zasypane przejscie, a na koncu korytarza drabina prowadzaca w gore tam jest dragon (przynajmniej byl przed 2 updatami (moglo sie duzo zmienic ale daaaaawno tam niebylem wiec opisuje to co pamietam). a na rozwidleniu obok orcow idac w dol spotkamy 2 warriory i dziure, na dole bedzie troche orcow i 3 drogi w gore (dalej beda orci a po zejsciu spora gropa spearmanow okolo 3-5, warriorow okolo 2-3 i zwyklych kilka sztuk), wymierajac droge w prawo mamy znow rozwidlenie, w dół do dziury, na dole sa ognie i lawa(chyba ![]() ![]() Teraz skoncentrujmy sie na drodze w gore (od glownych schodow) wiec idac w gore sa 2 drabiny po bokach (niewiem co tam jest bo niepatrzylem) idac wyzej i zchodzac 2poziomy w dol bedzie maly resp rotow a na srodku jakby wieza oswietlajaca pomieszczenie z rotami, na samym dole wiezy jest dziura, za nia w korytazu 2 skele, i drabina do gory, za drabina 1-3 slimy (bez rozmnozenia) za slimami zchodzac w gore lub dol niepamietam juz, wiem ze sa chyba 2 drogi, za 1 sa jakies slabe stworki (skele albo roty) a w 2 jest chyba cos grozniejszego ale niemoge powiedziec co bo balem sie isc dalej jak znalazlem okolo 4 trupow ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje ze moja wypowiedz komus pomoze lub uratuje życie, a jesli przypadkowo opisalem droge do jakiegos questa to robilem to nieswiadomie poniewaz niewiem o zadnym quescie w AT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() ALE WKONCU NIE DOWIEDZIALEM SIE CO JEST w komnacie za ghulami!!!!
napiszcie konkretne odpowiedz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: miastko
|
![]() Cytuj:
nastepnym razem sam idz i zobacz w najgorszym razie zginiesz XD <edit by aktus> 22 levelowy palek ze skillami 57/42 spokojnie soluje JEDNEGO firedebila. zyzylem do tego vite i poszlo kilka bolcow. ile dokladniej nie pamietam... Ostatnio edytowany przez aktus - 17-11-2004 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Nagle o kurcze tutaj jest smok !!!!! I w bieg ale mnie dopadl i dead a bylem zbyt przestrachany zeby uzyc exury gran<---a bym zwiał(przestrachany specjalnie napisalem zeby tylko nie czepiac się ze bladnie :tongue: ) <edit by aktus> exura gran na smoka by raczej nie pomogla... kilka sekund wiecej zycia... 2 moze 3... Ostatnio edytowany przez aktus - 17-11-2004 o 22:47. |
|
![]() |
![]() |