![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dark Kret Koks
Gildia: Nie lubimy polskich zydow
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() Jak w temacie wrzystko na tęmat Aaty Arhariego.Co myslicie o nim.Jak on tak szybko xpi!!264 emes!!Wrzystko co o nim wiedziecie pishcie tutąj.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() czlowieku... nie dosc ze bluzgasz wszystkich na forum dookoła, to jestes Mr. No Name ;O i jakis wannabe na forum sie znalazł i spamujesz :O nie widze celu takiego tematu jak Ci sie nudzi to pojedz sobie do j-w i sie dowiedz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po 1.
Nikogo nie bluzgam chyba ,że takich kozaków jak ty,którzy wypowiadają się ,a tak naprawde nic nie wiedzą. Po 2. Kto ma wiedziec to wie kim jestem.(Chociaz jestes noobem to tez wiesz kim jestem no chyba ,że nie pamietasz jak w venore do dp spierda*****) Po 3. Nie mieszaj słów polskich z angielskimi.Wiem ,wiem kolega ci tak napisał na gg i chciałeś pokazac ,że nie jesteś gorszy no ale ogarnij się troche. Po 4. Jak ci się temat nie podoba to nie pisz. Btw: Słyszałem ,że Pawełek to twój stary.
Nie jeden nie raz nasz kraj próbował zniszczyć nie jeden raz powstaliśmy ze zgliszczy teraz nasz czas nadszedł korona błyszczy a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne Hail Ultimation Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 12-03-2008 o 08:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() To prawda ze on tylko podstawowke skonczyl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
bluzgasz bluzgasz nawet o tym nie wiesz, nie jestem kozak po 2: wiesz co to oznacza słowo noob? Oraz... podaj przykład co do tego s*******ania do depot ? bo nie rozumiem o co ci chodzi i chciałbym sie dowiedziec O.O po 3: gdzie mieszam jakies słowa? pozatym takie denne teksty na mnie nie działają, nie potrafisz wywrzec na mnie jakiejkolwiek emocji po 4: powiedziałem ze sie temat mi nie podoba? Poprostu co chcesz sie dowiedziec? zrobiłes kolejny temat ku temu aby bluzgac i pokazywac jaki jestes super i wielki ? Widac masz teksty na poziomie 10 latka z piaskownicy ktory "jezdzi" po starych... jakbys chcial wiedziec to moj ojciec jest jaki jest moze i za nim nie przepadam, ale ty o tym nie wiesz poniewaz NAJPIERW zwyzywasz a potem cos chcesz sprostowac...i wy*******aj od takich wypowiedzi, typu "twoj stary/stara" kierowanych do mnie dobrze? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() I tak nie skumałeś tego pocisku bo nie wiesz kto to Pawełek i szczerze to gówno mnie to obchodzi co piszesz.Jakoś nikt się nie żali ,żebym go bluzgał na tym forum oprócz ciebie.Jak szukasz kolegów to nie w ten sposób typo wejdz sobie na www.poznajmysie.pl czy coś.
@temat Z pewych zródeł wiem ,że skończył SP i chodzi teraz na dokształcanie do OHP ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2007
|
![]() on ma taki lvl bo jak ty jadles wigilijnego karpia czy sie bawiles w sylwestra to on sobie tam expil na tej tibi i teraz ma na was wyjebane na tej arce biega i straszy noobkow xd
|
![]() |
![]() |