|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Żary
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Witam chcial bym sie zapytac czy wiecie co by sie stało gdy na przyklad 200lvl knight expil na demonach i mial cale eq aol i mial calego zapchanego cappa nic juz nie mogl zmiescic i nagle padl spadly mu 2 lelvele czyli u knighta -50 cap poniewaz co level dochodzi po 25. wiec jezeli aol wazy jakies 8 oz. a stracil on 50 cap. i co wtedy stanie sie z tymi itemami poniewaz juiz nie bedzie mial capa na nie, chyba ze bedzie mial na przyklad -30 cap? plx napiszcie co o tym myslicie
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
W praktyce wygląda to tak, że 200lvl knight ginie, traci 2 lvle, jest 198 i ma 0 oz. Kładzie na ziemie przedmiot warzący 50 oz., jednak z powrotem nie może go podnieść. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Tak jak mówił Ryba. Podobnie jest ze skrzyneczkami depo i listą vipów po skończonym paccu. Powiedzmy, posiadając pacca mieliśmy w depo 1002 przedmioty, gdy pacc wygaśnie, trzeba wywalić conajmniej 3 rzeczy, by móc cokolwiek tam włożyć.
Facc - 20 vipów Pacc - 100(?) vipów Jeśli skończy się pacc, nicki nie zostaną z listy usunięte, stracimy tylko możliwość dodawania kolejnych do póki ilość nie spadnie do 19 ![]() @Down Yhm, a nie mam takiego prawa? Chciałem podać podobne przykłady, by autorowi bardziej przybliżyć sposoby Cipsoftu na rozwiązywanie tego typu problemów, a że Ty uznałeś to za spam...
Three days grace - Animal I have become Three days grace - Time of Dying Wstaw mi notkę Ostatnio edytowany przez Aroonia - 12-03-2008 o 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
rozumiem ,że dopisałeś kilka innych dziwnych sytuacji które nie są związane z pytaniem zawartym w pierwszym poście. Niektórzy pragną się pokazać i robią to na forum... (tak to też jest pokazywanie ,że żyję) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Juz nie komentuj xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Żary
![]() |
![]() Ok dzięki za odpowiedz i dobrze ze Aroonia podal inne przyklady niektorzy moga to latwiej zrozumiec xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
Ciekierapa |
Ta wiadomość została usunięta przez bosal.
|