|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
A więc robiłem misje 6 postmana, i już miałem końcówkę, wracałem już od Hugo do Kevina. I trzeba było napisać: * Gracz: Hi * Kevin: Greetings Gracz, what brings you here? * Gracz: Mission * Kevin: Excellent! Another job well done! Would you accept another mission? * Gracz: Advancement * Kevin: You are worthy indeed. Do you want to advance in our guild? * Gracz: Yes * Kevin: From now on it shall be known that you are a grand postman. You are now a privilegedmember until the end of days. Most captains around the world have an agreement with our guild to transport our privileged members, like you, for less gold. * Gracz: Mission * Kevin: Good, so listen. Hugo Chief informed me that he needs the measurements of our postofficers. Go and bring me the measurements of Ben, Lokur, Dove, Liane, Chrystal and Olrik. A ja zamiast tego "Yes" nic nie napisałem. I jak teraz próbuję coś z nim zagadać i piszę aby przejść do 7 misji, on mi odpisuje: 12:16 : hi 12:16 Kevin: Greetings Reduo, what brings you here? 12:16 : mission 12:16 Kevin: Excellent! Another job well done! Would you accept another mission? 12:16 : Advancement 12:16 Kevin: Sorry, but you are not yet ready for advancement. Ps. Misje 6 w zakładce mam zaliczoną. Ale piszę: Hugo Chief accepterd the dress pattern and agreed to create the uniforms. If you haven't done so yet, tell Kevin about your mission. You might even advance a rank for this. A wygląda to tak: ![]() Co robić? Proszę o szybką pomoc, bo mam kilka dni PACC jeszcze.... Da się jeszcze dokończyć Quest? pozdr.
;p Ostatnio edytowany przez Emwu96 - 12-03-2008 o 12:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Koszalin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thadel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Thadel - 12-03-2008 o 12:45. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ok, już działa w momencie: Advancement napisałem "Yes" i działa wszystko. Mam 7 misje rozpoczętą.
pozdr.
;p Ostatnio edytowany przez Emwu96 - 12-03-2008 o 12:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() @Up
Pozdrawiam pana nade mną, kope lat ![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() no siemanko siemanko
![]() PS. Quest zrobiłem, otwierać skrzynki mogę, ale ceny podróży się nie zmieniły. pozdr.