|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Wpadłem na pomysł aby zrobić turniej w grze TeeWars polegal by on na tym iż odbyły by się 4 deathmatche po 5 osob w 1 drużynie i z każdej drużyny po 2 osoby z najlepszymi statami i tak po 5 meczach powstaja 2 druzyny z pewna iloscia rezerwowych(zalezy ile ludzi sie zglosi).Zgłoszenia przyjmuje na pw ale prosze także tutaj pisać.W Zgłoszeniu powinno znajdować się:nick w grze,nick w forum. Ps.Chę poprosić kogoś ,,wyższej" rangi o akceptacje mojego pomyslu. Lista Zgłoszeń 1.Serious Sam 2.Pipcio 3.Colo_2006 4.Nikast Shynix 5.Maethi 6.Vialix 7.Eragog 8.Celoz 9.Quaro 10.Marcin24 11.Capality 12.Voon Arculin 13.Snick 14.Aron'Death 15.Loffy 16.Roronoa 17. 18. 19. 20.
,,Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie" Adam Mickiewicz Ostatnio edytowany przez Lestos - 13-04-2008 o 09:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Ja w ogóle nie wiem co to jest TeeWars. Może byś coś o tym napisał? : P
Edit: Niedługo 4 latka na forum. około 2000 postów.Nikt mnie tu nie lubi. Jeżeli to ci robi,to akceptuje!
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Walekifa - 15-03-2008 o 21:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() co to k*rwa jest teewars ?! Akceptacja ? Co "Ryba" poł-bog naszego forum przyjdzie i ci da blogoslawienstwo dalej prowadzenia tego tematu? czlowiek znajdz sobie zycie, co?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Napisz co to jest TeeWars, bo jak widać mało kto się orientuje.
2. Wyjaśnij dokładnie jaki byłby przebieg tego turnieju, bo chyba pięć razy przeczytałem i nadal nie rozumiem.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() TeeWars jest połączeniem soldata i wormsow.Naszym bohaterem jest kulka i zadaniem naszym jest zabijanie wrogow,zdobywanie flag.itp.Do dyspozycji mamy kilka broni takich jak np.Łuk Rambo Gra do pobrania z http://teewars.com/download.html
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() A już nie lepiej turniej soldata?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie TeeWars potem pomyslimy nad Soldatem
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() gralem w cos podobnego tyle ze na website czyli na www.cda.pl i tam sie to nazywalo chyba smiles war czy jakos tak.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() TeeWars jest suuuper, jak dostaniesz katane w swoje łapy to hooohooo, szkoda, że katana tylko na jakiś czas ; ) Zachęcam do gry, ja niestety nie mam czasu ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() liero. to było coś. Ale to pierwsze. Następna wersja z multi już ssała pałke.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ściągnąłem to i powiem nawet, że to fajna gra jest (b. wciąga) jak chcecie to możemy ten turniej zrobić.
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisac na pw zgloszenia!Wtedy dopisze na liste
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @refesh z powodu nieaktywnosci urzytkowników przez jakiś czas
,,Prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie" Adam Mickiewicz Ostatnio edytowany przez Lestos - 19-03-2008 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() "Odświerz" sobie ortografię.
@topic Czy ja wiem... Może jak trochę więcej pogram to się zgłoszę.
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz czym się różni Twoja wypowiedź, od wypowiedzi Johnny121? Tym że Ty użyłeś słowa (chodzi o ten cytat/ przenośnie / coś_innego xd) którego on nie użył...Natomiast on użył słowa które zostało użyte przez osobę którą cytował...Twój post jest po za tym spamem, ponieważ nie wnosi nic do tematu.
Mniejszego się nie dało? xP Cytuj:
Ale pewnie zabraknie miejsc, jak ja się nauczę grać xD @edit: Hashah, 1000 Ping Muahahahaha! Jestem zajebisty xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 18-03-2008 o 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Słitaśny Krulik
|
![]() ehhh ten link do downloadu jest zly
http://teewars.com/?page=downloads ten jest dobry ja juz sciagam i ucze sie grac |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pobrałem teewars, rozpakowałem, wszystko ustawiłem i puf... Lista serwerów jest pusta.
Pomoże ktoś?
![]() |
#18 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() @Up
U mnie wszystko po rozpakowaniu od razu śmigało ;< @gierka Taka tam mini gierka, w sumie nic specjalnego, ale dla funu można się pobawić. Po 10 minutach gry i zaczajeniu o co chodzi byłem w kółko drugi na serwie, zaraz po jakiś pro który nawala w to 2 tygodnie :< Ukryty tekst:
!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ta... firewall się przełączył w tryb automatyczny = sam decyduje co blokować a co przepuszczać.
@Edit: To samo, nadal mam pustą listę serwerów.
Ostatnio edytowany przez <.< - 20-03-2008 o 00:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() Nie będę zakładał nowego tematu
![]() Ktoś wie o co chodzi? Chodzi o Soldat jakby co A to TeeWars niezła gierka ![]() Ostatnio edytowany przez Capality - 20-03-2008 o 16:26. |
![]() |
![]() |