|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
|
![]() 87 ek skills 81/76 eq arcane staff , dsm , c legs , skull helmet , boh/soft boots , aol
Czy na OFie mam latać po całym respie ?? (lac wszystko ?? czyli warlordy też??) jaki loot zbierać ?? wszystko co da sie sprzedać czy tylko określone itemy ?? będę miał waste ?? dużo tam ludzi ?? a z lootem stosować taktykę że wysyłam parcela z lootem jak już nie mam na niego capa czy zbierać jakiś porządny lootbag i dopiero wysłać ?? Więcej pytań chyba nie mam ![]() ![]() Proszę odpowiedzcie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ile dałeś za chara? ^.-
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Lejesz all, zbierasz all (nawet sabre, jeżeli Ci się chce je sprzedawać), nie powinno być waste, zbierasz albo całego loota i wysyłasz kiedy wychodzisz z of'a, albo jeżeli się boisz to co jakiś czas wysyłaj <lol>.
Daj labela, to nikt nie powinien się wbić. 90 ek i nie wie nic o of? Niemożliwe. Albo noobek jesteś.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() omg, 46 lvlem knightem biegam po calym of bez warlordow, a 48 palkiem razem z warlordami, a ten gostek nei wie jak expic na of na tym lvlu. ROTFL NA CALEGO.
Tak bij warlordy, zbieraj halabardy i battle axe. O rzadszym loocie nie musze chyba mowic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie kupiłem tej postaci na allegro ani nie jestem noobem po prostu tam nie expiłem dotychczas expiłem na : małpach/żółwiach/dragach a to że nie expiłem tam i nie wiem jak tam jest nie oznacza że jestem noobem -.-
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
W każdym razie śmiało mogę powiedzieć, że spokojnie dasz rade biegać po całym OF... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 11 2006
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Jakoś ja nigdy nie byłem na Antarktydzie a wiem jak tam jest ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() To, że on tam nie był nie znaczy ze botował czy allegro, jak ma pacca od ~30lvl to nie musiał tam chodzić...Żal wam, że kupił? Jego sprawa. Odpierdolcie sie od innych tylko patrzcie na siebie a potem na innych, sam
na Of siedzę od 82lvl a bylem tam tylko questa zrobić. Poprostu pacc od od 40lvl na 7.8 i OF nie był mi do szczęścia potrzebny... @.BTW. zbieraj scimitary ringi halabardy kasę i rare. Warlordow unikaj chyba, że nie żal ci parę manasków.
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 6
Stan: Początkujący
Imię: ancient~ / skug~
Świat: harmonia,nebula
|
![]() a chuj wam do tego ile dał za postać
![]() @autor lataj wszędzie, możesz nawet wieże czyścić dla sportu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dziękuję za odpowiedzi (niektóre)
![]() i powiem że waste nie miałem ale to tylko dla tego ze były 3 dedy w podziemiach jak tam przyszedłem (boh , mistic blade , blue robe + 10+ bp strong mp, +5 strong health potion , 2 obsidian knife + jakieś ringi + gówna . Powiem szczerze że byłem zachwycony lootem xD i będę tam co raz chodził bo dedów jest tam ddddddddddddduuuuuuużżżżżżżżooooo ![]() Pozdrawiam Temat do zamknięcia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: Plock
Imię: Sir Qenector
Profesja: Knight
Gildia: Bad Boyz
Świat: Lunara
Poziom: 26
Skille: 55/50
Poziom mag.: 3
|
![]() Idioci. On wcale nie musial kupywac postaci, ani botowac, wy debile. A powiem tylko tyle-zazdrosc dlatego tak mowicie. Szczerze mowiac sam mialem 113 ek a nigdy nie bylem na OF expic 9raz na quest). Na PACC mi sie lepiej gralo ;/
@Topic: Zbieraj all, wal all, raczej rob porzadne loot bagi : ) pozdrawiam. Roni ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Poland
Imię: Siusiu Fezel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Quo Vadis
Świat: Pandoria
|
![]() no pewnie
________________________ moja wypowiedz wcale nie jest za krotka |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nie zbieraj scimitarów, bo możesz je sprzedać tylko u djjina, a w końcu nigdy nie byłeś na OF-ie więc nie ukończyłeś djjina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() A tak jak już jesteśmy przy temacie OF to jak wygląda sprawa z questem?
Z postacią z profilu dam radę solo? Ewentualnie mogę zabrać do pomocy drugiego palka o identycznym lvl i skillach. Ale najbardziej zależy mi na tym jak sobie poradzę solo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
Imię: Ardoix
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 25
Skille: 63/64
Poziom mag.: 4
|
![]() Jak dla mnie to nawet z 2 Palkiem nie dasz rady zrobic tego Ofa oczywiscie zalezy od skila gracza ale najlepiej bedzie jak wezmiecie sobie blokera i bedzie git.
Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cloudes , padniecie na 95% nawet wiem w którym momencie. Odrazu przy zejściu na -2 czekają na was 2 dragi , 3 warlordy , zerki , shamany i leadery i to wszystko naraz więc wątpie , że przeżyjecie tą mieszankę
![]() Mogłem się pomylić z liczbą potworów. Mi swoim 80 rp było dość trudno to wyczyścić ale z runami dałem rade.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Dzięki za odpowiedz, zresztą obejrzałem na youtube filmik jak spora ekipa robiła tego questa i było gorąco ;].
|
![]() |
![]() |