![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A więc moje pytanie dotyczy kitchen knife.
Zrobiłem sobie cake(ciasto) i teraz chciałem je udekorować owocami ale do tego potrzebuje noża kuchennego... I tu moje pytanie czy na rooku mogę zdobyć kitchen knife? Jeśli tak to prosił bym o podanie miejsca. Jak by co to ja mam facc.. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Z tego co znalazłem w Google i na innych Supported Tibia Fansites nie jest to możliwe. Lecz możesz poszukać w jaskiniach trolli/orców może gdzieś leży na ziemi. Możliwe też że jest on lootem z bossów na rookgardzie jak:
http://tibia.wikia.com/wiki/Apprentice_Sheng http://tibia.wikia.com/wiki/Munster Lecz na razie nie został on odkryty, jeżeli w ogóle da się go zdobyć.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Lokacja: ~Wolsztyn
Świat: Candia
|
![]() Tego przedmiotu nie idzie zdobyc na rooku.
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() @up
patrzac na twojego posta, a twoj podpis mozna zauwazyc ze sobie one przecza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() @up
Dokladnie ^.-
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Przestańcie offtopować ;s
Żeby niebyło że ja to robie: Tego przedmiotu niemożna zdobyć na rooku na 100% ponieważ ktoś by sie napewno nim pochwalił jakby go znalazł, pozatym sam mam rookstayera i nigdzie go niewidziałem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dobra dzięki wszystkim co pomogli. temat do zamknięcia..
Szkoda że nie można go zdobyć ale może jakiś update wprowadzi kitchen knife na rooka ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Imię: Nieudany Rukgartslijer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
Poziom: 19
Skille: 1
|
![]() Leży on za ladą u NPC Tom (daje nam on możliwość posiadania Druid Addon [łapki] i skupuje on ciała nieżywych zwierząt), lecz nie można się dostać do owego nożyka, więc narazie jest on niedostępny na Rookgaardzie, chociaż "Impossible Is Nothing" (kilka up podpis
![]()
Mój Pierwszy Rookstayer - Obecnie Przebywa na mainie, ponieważ dostałem hacka i zostałem zmainowany ![]() [CHAR]Ters Baettsia[/CHAR] LECZ SIĘ NIE PODDAJĘ! Obecny Rookstayer: [CHAR]Nieudany Rukgartslijer[/CHAR] ![]() Nick mojego Rookstayera wziął się z tąd: Nieudany - rzadka gra tą postacią i mały level Rukgartslijer - Hail Pr0 Rookstayers, którzy grają miesiąc a mają 12 level ![]() Apprentice Sheng: Zabity na trzynastym level. |
![]() |
![]() |