![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
|
![]() Ostatnio edytowany przez Silvanus - 22-03-2008 o 20:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Tak zajebiscie zrobionego filmu te forum dawno nie widziało...
Sądzę że to Sony Vegas, jak tak to zapłacę za lekcję u ciebie. Zajebista Sprawa 9,5/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() @up
Dokladnie @Silvanus Powiedz mi, czy ty to nagrywałes na tibiacam, czy przez hypercama etc. Jeżeli tibiacamem to byłbym wdzięczny gdybys mi powiedział jakim programem da sie przerobic plik .rec na taki typ pliku jakie są na youtube.com. pozdro ;D @down Myslalem nad odtworzeniem filmu na tibiacam a potem nagraniu przez hypercama ale chodziło mi tez o to jak przerobic rec na wmv, czy na jakis inny plik zeby można było wrzucic na youtube. Ale w zasadzie to dzieki za odp ![]()
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 22-03-2008 o 23:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() @up
Widzę nie masz pojęcia na temat wmv. Najpierw nagrał arenę na tibicam, potem wycioł to nagrywaczem ekranu typu Fraps czy Hyper Cam 2.. Nie wiem tylko jak to zrobić żeby tak zajebiscie zachowaną grafe dać na youtuba, jak ja cos wkładam to zawsze szit grafa, a u niego wypas, nie wspominać o efektach... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() ja wiem czy jest sie czym podniecac, gz wykonania
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arcel
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 108
Skille: 80+/75+
Poziom mag.: 7
|
![]() hmm... maly blad znalazlem u ciebie.. 10/10!!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wykonanie świetne, tylko jeszcze trochę więcej akcji/napięcia/dynamiki by się przydało(albo klimatu, ale to już by było coś zupełnie innego)
![]() A filmik idealny dla każdego knighta, który chciałby spróbować swoich sił na arenie w przyszyszłości. P.S. Widzę, że fan Offspringa ; ]
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Debica
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 118
|
![]() Filmik ladnie zrobiony, ale co jak co arena do najciekawszych rzeczy nie nalezy. Wiec czekam na anhi w twoim wykonaniu
![]() |
![]() |
![]() |