|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Lubin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wojt Pogromca
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 25
Skille: 57/55
Poziom mag.: 3
|
![]() Witam.
Uzbieralem kase na PACC ![]() I mam takie pytanie: Mam 25 lvl Knight. Czy kupic teraz pacca czy moze dopiero na ~40lvl ? Czy bardziej oplaca sie kupic troche pozniej ? Z góry dzieki za odpowiedz. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Lvl na Pacca nie jest taki ważny, moim zdaniem dobij skille, które będą ci pasować i kup go
![]()
![]() |
#4 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Ja bym dobił 35 lvl, bardzo się przyda. Skille tak jak Levi mówił. Czemu lvl dobić? Bo będziesz miał dostęp do lepszych expowisk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Dobre expowiska też są dla postaci 20~ lvlowych. Co do PACC to zawsze jest go warto kupić, jeżeli będziesz miał pewność, że będziesz go wykorzystwał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepiej troche czasu, poświęć na skilowanie, a następnie zakup pacc, bo szkoda go marnować na skilowanie, a expowiska znajdziesz dobre na każdy lvl :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Dokładnie. Szkoda marnowac PACC na skilowanie. Na FACC area mimo wszystko jest naprawdę sporo ukrytych miejsc do skilowania na slime. Eq się nie przejmuj, bo mając PACC jest wiele questów gdzie je szybko zdobędziesz (i to dobre eq).
Mając dobrego skila i mocno ofensywną broń najlepiej na żólwiach (ew. scaraby czy piraci). Nie orientuję się jak na lodowych wyspach, bo nie zdążyłem zwiedzić ich całych przed końcem PACCa i zakończeniem gry. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 135
Skille: 87/83
Poziom mag.: 7
|
![]() najpierw wyskilluj postać a później pacc...
warto też zaznaczyc że obecnie bardzo często są mass kicki, lepiej zaczekać aż miną bo expic jest trochę ryzykowne, lepiej poświecić ten czas na skillowanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2007
Lokacja: Katowice os.Tysiąclecia (Kukurydza)
Imię: Jozinz
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() Zawsze się opłaca pacc kupować,ja moge na pacc skillowac nie szkoda mi dni bo i tak co kwartał dostaje nowego.Pieniądze z mikołaja,wielkanocy,kieszonkowe i jest pacc. Moja postac Jozinz jeszcze nigdy nie byla bez pacc bo to pierwszy na tej xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
|
![]() Ile razy będziecie jeszcze pisać że trza wyskilować postać i że PACC jest zawsze dobrym kupnem ??? przecież autor tego tematu nie musi czytać tego samego 10 razy omg
![]() |
![]() |
![]() |