|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Po 6 miesiącach mojej nieobecności wraca ja (lool xD) ^^ Robić fake'i umiem
![]() ![]() Potem Zrobię Logo ![]() Antek - Pan Ciemności Odcinek 1 - Krzywe Kratki Odcinek 2 - Strzal z Pocisku Odcinek 3 - Ujawnienie Tozszamosci Bohaterowie: ![]() ![]() Jedziemy z tym koksem ![]() ![]() Plz Comments ![]() Ostatnio edytowany przez silo_alion - 26-03-2008 o 21:23. Powód: Nowy odcinek :P |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Białystok
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Imię: (Rencista)
![]() ![]() |
![]() Lol, zbluzgałbym cię ale odezwała się we mnie stara nienawiść do "ziomali". 9/10 za tego banana na mojej twarzy.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jestem tu od 2 lat[jako gość ;d] i nigdy cię nie widziałem.
Ten wstęp... niepodoba mi się. Ni to śmieszne, ni to głupie. Ale się nie zniechęcaj, zrób coś jeszcze. 2/10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Nie rozumiem co jest tu śmiesznego. Ciekawe ile Ci to zajęło 10-15 minut? 0 elementów... postać, tło i napisy....
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Ciarki mnie przeszły po plecach...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: ..::RyBnIk::..
Imię: Sqito of Knight
Profesja: Knight
Gildia: Big Team
Świat: Guardia
![]() |
![]() Mi sie tam podoba nawet śmieszne
![]() Tak dalej Marek !! ![]()
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio edytowany przez silo_alion - 26-03-2008 o 20:55. Powód: 3 Część :) |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ahhh...
- Paint ._.' - Od kiedy "says:" pisze się z dużej litery? - Dlaczego "<Zdejmuje Maske>" (maska z dużej litery? :O) jest napisane na biało, a "<Rzuca na trawe>" na pomarańczowo? Zdecyduj się. - Skoro już zdecydowałeś się na paski hp nad osobą, to może umieścisz je nad ostatnim pikselem postaci? - Skądś poznaję ten dowcip z dwoma maskami... PS. Co to jest "toższamość"? :O
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Od takich fake'ów odechciewa mi się robić własny i oceniać inne...
Widzicie potrzebe dawania cyferek? PS: Dajcie se spokój z komediami/paskowcamy/chumorzastymi fakemi i innymi gównami błagam. Ewentualne wyjście, jeżeli będzie naprawdę śmieszny i w miare normalny... @down Popularne wśród fake'owców załamnie po jednym komencie, jeżeli nie ja pewnie zrobiłby to kto inny. A zresztą takie jest moje zdanie o fake'ach, które tylko nazywają sie humorzaste. Swoim postem tylko pokazałeś, że nie robisz tego fake dla siebie(ew. fanów fake'a) tylko dla komentów innych użytkowników(oczywiście tych zajebiście dobrych) i chcesz, aby tylko Ci lizano dupe bez wcześniejszego wysiłku. Myślałem, że jesteś normalnym fake'owcem, który chce się nauczyć fake'ować a potem wydać świetnego fake. Jednak jesteś tylko takim, który liczy tylko na dobre komenty bez absolutnie żadnego przygotowania do niego lub poprostu kimś kto liczy na szczęście a nie na umiejętności. Za pewne po tym co napisałem załamiesz się totalnie, jeżeli po tym co napisałem wcześniej przestałeś robić fake'a, więc odrazu mówię, że nie biore odpowiedzialności za jakiegolwiek uszczerbki psychiczne... PPS: Wracając do tego: Cytuj:
PPPS: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 27-03-2008 o 15:02. |
||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up thx wielkie zomtywowałeś mnie na maxa... Proszę o zamknięcie tematu...
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Cytuj:
3 część odjebana z jakiegoś anime. Niech zgadnę... |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() da sie wytrzymać, rób dalej
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
|
![]() Nawet warga mi nie drgnęła.
Weź człowieku znajdź sobie inne hobby. Zbieraj znaczki czy coś. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Wkurzają mnie ludzie, którzy krytykują w sposób taki, że nie wymienią ani jednego błędu przez co autor nawet nie wie co źle zrobił, tylko powiedzą "dno" i już koniec.
Co do fake'a: Niektóre żarty powodują, że człowiek pada ze śmiechu a inny na ten sam żart nie reaguje wcale (tzn. nie śmieszy go). W fake'ach paskowych humor jest najważniejszym elementem (lecz nie jedynym) dlatego on powinien być nabardziej dopracowany, kiedy tutaj humoru nie jest wiele, a jak jest to trudno go zrozumieć. Nad czym powineneś popracować: - Ortografia - Humor - Efekty czyli w sumie zawsze to co przy słabym fake'u |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() ehh...
kazdy kto oglądnął odcinek naruto: 101 Chcę to zobaczyć! Prawdziwa Twarz Kakashiego. wie ze pomałpowaleś z tego ;p to jest Nudne 2/10 bo pierwsze takie pół na pół P.S. dam linki do filmu jak ktos chce: http://www.naruto.wbijam.pl/index.ph...patrz&ktory=98 Ostatnio edytowany przez kenin - 27-03-2008 o 19:20. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Tno Tna ........
2/10
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Użytkownik Forum
|