|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Askara
Poziom: 73+
Skille: 83/62
Poziom mag.: 15
|
![]() MAm pytanie.
Słyszałem że pierwsza osoba na servie która to poprosi mikołaja o prezent dostanie Teddy Bear. I takie Pytania mam; 1.Czy to Prawda? 2.Kiedy św.Mikołaj pojawia się pierwszy raz na serwerze? 3.Gdzie św. Mikołaj sie pierwszy raz pojawia? 4.Ile jest warty Teddy Bear? 5.Po co to komu ? ![]() ps. Grafika:Teddy Bear.gif Teddy Bear Waga: 5.90 oz. Kategoria: Lalki i Misie Opis: Święty Mikołaj daje go pierwszej osobie na serwerze, która się do niego zgłosi. Wypada z: Orshabaal, Morgaroth Wartość: 1 000 000 - 2 000 000 gp. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
2.Chyba na początku grudnia (6 grudnia chyba). 3.Thais (chyba ![]() 4.1kk-3kk 5.To jest rare, np. do domku. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() @up
ale mu odpowiedziales.. wiekszosc 'chyba' itd 1. Nie, to nie prawda.. Mikolaj daje Teady Beara czy innego rara (kiedys podobno dal magic longsworda) losowo wybranej osobie. 2. W swieta.. nie wiem czy jest dokladna data wyznaczona.. czy w wigilie czy jak... wydaje mi sie ze jest to jeden z poczatkowych dni swiat po prostu. 3. Gdzie? W kazdym miescie po jednym z save server w swieta. 4. Zalezy od serwera ale napewno sporo 5. Rare... niektorzy lubia rare po prostu.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() definicje na wiki.hunted i tibia.wikia roznia sie troche od siebie , wiec nie wiadomo.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() 1.Czy to Prawda?
2.Kiedy św.Mikołaj pojawia się pierwszy raz na serwerze? 3.Gdzie św. Mikołaj sie pierwszy raz pojawia? 4.Ile jest warty Teddy Bear? 5.Po co to komu ? ![]() 1. Nie, może go dać każdemu ale rozdaje go raz na 100000 2.Na początku grudnia 3. W prawie każdym mieście jest 4. Teddy Bear? tyle co inne syfy z anii 500k - 1000k 5. Po nic, do chaty do ozdoby mając to w chacie inny myślą że jesteś dziecko neo śpisz z misiami a to że ktoś dostał Magic LongSword to bajka -.- nikt nie dostał go na pewno... jeden powiedział drugi się dowiedział trzeci dał na forum i ludzie wierzą w to macie screeny?? Ostatnio edytowany przez G17 - 26-03-2008 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Nawet jeśli z tym magic longswordem to prawda to nikt ci nie zrobi ssa żeby miał 40964906 prób zhakowania na dzień. A co to misia
![]() ![]() ps:' Nigdy nie bądź niczego pewny ![]()
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 2. (chyba) 5 grudnia po save server 3. W każdym mieście 4. 1kk-4kk 5. Po to żebyś miał się o co pytać Chyba wszystko wyjaśnione więc dalej nie nabijajcie postów |
|
![]() |
![]() |