|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
Do zakończenia bana zostało 7 dni.Na swoim knighcie mam jeszcze 3 dni pacca.Mam zrobionego djina o nazwie :Rashid.Moje pytanie jest następujące:Jeżeli mam tego djina to czy jak już będe facc,dalej będe mogl sprzedawać u niego itemy w faccowskich miastach? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Więc odpowiadam... Rashid nie jest djinnem
![]() ![]() A FACC może sellać itemy Rashidowi tylko w niedziele, bo wtedy Rashid jest w Carlin ;] Więc temat do zamknięcia Pozdrawiam @2down Mistrzu wybacz nie zwróciłem na to uwagi. ![]() Makuki sorry :**
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! Ostatnio edytowany przez Filipek - 27-03-2008 o 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2007
Lokacja: Londyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 72
![]() |
![]() Po piersze Rashid to nie jest Djinn
![]() http://tibia.wikia.com/wiki/Rashid Po drugie jeżeli skończyłeś prawidłowo Quest to na Faccu nie powinieneś mieć problemów z handlowaniem z nim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Cytuj:
Dzisiaj, 08:31 2 minuty między Twoim a jego postem. Byłeś szybszy, tyle... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: (ch)Fasty
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rader of Celesta
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 27
Poziom mag.: 21
|
![]() A mozecie jeszcze powiedziec gdzie ten Rashid konkretnie w carlin jest w niedziele?Z gory dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |