|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2003
![]() |
![]() Czy latwo być knightem na mainie??
No nie wiem knighci na niskich lv sa tępieni przez pakkow wiem na wlasnej skorze tego doznalem . A dla sorca najlepszy jest club. Tak sądze |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() knightem na mainie dosc latwo sie expuje na poczatku!! bo masz swamp trolle i roty ktore latwo rozwalasz ale kolo 25lvlu masz fryty bo niewiadomo na co isc:/
no a dla sorca polecam cluby gdyz sa dosc tanie a ss wazy bardzo malo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() taaa... knight najprostsza profesja według mnie, każdy kto gra 1 postacią powinien właśnie brać KNIGHTA! Ale właśnie jak mówił przedmówca - 25 level i ... co dalej?
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() Rycez to sila i koniec nawet sie nie zastanawiaj jak bendziesz szeld na miana odrazy biez ryzeza
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Rycerz na mainie po 25lev to głuwnie blocker, ale na niego przypada 50% lootu
![]() Ja jestem sorcem i mam sworda i nie żałuje sword the best!
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() knight jest niepokonany (jak ma 4 mlvl i duuuzo UH) wkoncy sorc wystrzeli swoje wszystkie runy, a i paladyn nie ma nieskonczonej ilosci strzal/beltow.
Jesli rycerzem nie masz na co polowac na 25 lvl ... hmm to masz problem ![]() Tak naprawde przy skilach 80+ lvl 50 rycerz zaczyna zyc a pozniej to juz tylko poezja gry taka postacia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Szyszek: na niskich lvl wlasciwie tylko palek nie jest tepiona postacia (niebezpieczenstwo wypasionych skillow ![]() Kotomaniak: Rycerz po 25 lvl nie musi byc blokerem - przy odpowiednim zapasie UH ( najlepiej jeszcze moznosci rzucania exori ) moze spokojnie chodzic na silne stworki . A no i musi miec sensowne skille ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Jestem pierwszy raz Knightem i nieweim na jakie potwory chodzić w cześniej grałem druidem ciągle druidami więc znam taktyki wcześniej wspomnianych druidów więc prosił bym o jakieś rady lub na wet pomoc w zdobywaniu itemów ;-) to był żart z tymi itemami jakby co jestem w veno może znacie jakieś ciekawe miejsce do treningu ?????
|
![]() |
#10 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Nie da sie ikreslic ktora postac jest najczesciej pekowana bo PK najczesciej leje co mu sie napatoczy.
![]() |
#11 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
1. Do 20 lvl zwykle nie moze urzywac UH 2. PK to najczesciej paladyni (low lvl pk), taki palek nawet jak ma slabe skille to biega do okola knighta i go obija a knight normalnie go nie dogoni. A tak pozatym co do pozostalych to slusznie ze istnieje ryzyko wysokich skilli/magic lvl, wiec chyba jednak knight jest najbardziej zagrozony przez PK (ale roznica w sumie niewielka chyba, a rycerz dosyc szybko moze wyexpic i problem zniknie).
![]() |
#12 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2003
|
![]() to zalezy jakie masz skille jesli trenowales sworda polecam knighta jesli club sorca axe druid distance palas<to chyba logiczne no nie>
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Po ostatnim update kiedy to Bright Sword stal sie powszechnie dostepny (tyle o ile) to faktycznie dla rycerza sword staje sie najlepsza bronia. Pozatym to oczywiste ze paladyn urzywa distance. Ale juz w przypadku czarodzieja/druida wybor broni jest duzo mniej oczywisty (zalerzy czy wazniejsza jest cena, waga czy inne statystyki). Tak samo rycerz ktory walczyl club lub axe nie przerzuci sie teraz nagle na co innego - GS, Dragon lance i warhammer nadal maja podobne staty, a wiekszosc rycerzy jak chodza sami to urzywaja wlasnie jednej z tych 3 broni.
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
|
![]() wedlug mnie latwa i fajna jest gra knightem na majnie co prawda poczontek jest glupi bo czeba skilowac no ale jak jusz wbjesz skile gdzies po 70 to sama przyjemnosc grc knightem a jak bendziesz chcial isc blokowac gs to wbijesz skile po 77 i idzesz z dobrym eq sam gram knightem
swait : honera level : 13 sword: 50 sield : 50 nadal skiluje polecam tom profesje |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() A mnie sie wydaje ze knighci i paladyni byli lepsi od zawsze.
|