|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tutaj też.
Świat: Na "a".
Poziom: 37
Skille: Sorc?
Poziom mag.: 38
|
![]() Skłonıony nudą ı odrobıną czasu wolnego pomyślałem, że stworzę lıterkı tıbıjskıe ınne nıż łacıńskıe. Zrobıłem pare zestawów, ale najpıerw dam, to co polskım fejkowcom jest [czasem] nıezbędne - polskıe dıakrytykı.
Wıem, że można pısać teksty w fejkach bez polskıch znaków [tak samo jak mogę pısać "i" bez kropkı ı "d" z kreską w emotkach], ale jak komuś sıę przydadzą, to można spokojnıe korzystać z nıch. ![]() http://img179.imageshack.us/img179/3...krytykijg0.png Proszę o ocenę, a ım wıęcej komentarzy, tym będę wklejał ınne lıtery: cyrylıcę czy alfabet greckı. ;đ PS Jak zły dzıał to... No przecıeż nıe wstawıałbym tego tematu do "Grafık". PS2 Wıem, że na obrazku dużymı lıteramı powınno być "PÓŁŚKIĘ".
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm...nie wiem kto będzie pisał cyrylicą, czy greckimi, no ale zobaczymy xD
Co do literkóff... fajne, chociaż w sumie to kilka wesołych pixelków ![]() @down: Nic zuego nie mówię ![]()
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 27-03-2008 o 20:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Awww, może lıtery nıe tyle co do fejków, ale jako cıekawostka, chocıaż polskıe dıakrytykı są mało cıekawe... omg.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Lol, to ktoś używa jeszcze Convertera do napisów, i jeszcze się babrał z ogonkami? W Photoshopie ustawisz czcionkę, obramowanie i już...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() ŁaŁ dorobiłes ogonki no no gratz....
<ironia> kazdy by se takie cos mogl zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() (Nie mówię że ja nie umiem, tylko ogólnie; p)
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Jeden zaoferował pomoc sam od siebie, a wszyscy "wyp***dalaj". No to świetnie, może nie było to jakoś trudno zrobić, mimo to chłopak zrobił coś sam od siebie, a wszyscy go potraktowali jak niewiadomo co (i jeszcze są "zajebiaszczy jak Czesio)... sad but true.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, wıem, że jesteścıe chętnı [xĐ] zobaczyć następne dzıeło [?]: alfabet greckı.
Tego to już chyba nıe chcıałoby sıę wam robıć? ;s ![]() http://img225.imageshack.us/img225/3...tgreckisj4.png Komentować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
![]() |
![]() Popieram kogucika na chuj nam greckie literki?
@Down Może...xD Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 01-04-2008 o 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() @up
Może Hagi wykorzystał by to do swoich "fejków"? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() jak to zobaczylem to sie powstrzymac niemoglem na huj mi litery grecki -.-
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() Po 1: "Huj" sie pisze przez ch.
Po 2: Żartowałem....
![]() |
#16 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Literki greckie fajne, tylko na kij one komu? W fake'u raczej ich nie wykorzystasz, więc są bezużyteczne.
@Offtop: Wróciłem, muahuhauhaua ;D @Down: Taak? Jestem nubem? Rly? Nie wiedziałem - dzięki za info. P.s. Nie zniszczysz mnie Hubkaa - kiedy mnie tu nie było zapoznałem się z wieloma użytkownikami tego działu (również z pr0). P.s.2 Hubkaa ssie ;< Ale Hubkaa bardziej ;< Ale Hubkaa najbardziej ;< Że o Hubce to już nie wspomnę... ;< P.s. Jesteś normalniejszy niż myślałem, ale i tak mam cię w dupsku.
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 08-04-2008 o 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
![]() |
![]() @Up fak,wrócił ;/ chowajcie się przed jego noobstwem ;<
@Down Mam w dupie twoje wspominanie. ;< @Edit [ironia mode]wow ale śmieszne oraz inteligentne.Po prostu jesteś tak zajebisty że szacun.[/ironia mode] Ja po prostu wyrażam o tobie SWOJE zdanie.Inni niech se myślą co chcą i robią co chcą.Mam ich w dupie.Nie mam zamiaru cię niszczyć.Tyle. Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 08-04-2008 o 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
O tym, że ty wróciłeś nie wspomne... @topic Na ch** komu litery?! @edit Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Matixek007 - 08-04-2008 o 17:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Chlopaki o co wam chodzi gosciu zrobl polskie litery a wy juz go jedziecie. Mozna to potraktowac jako fejk, tak samo z greckimi, ale jezeli juz sam ator potraktowal to inaczej mogl to dac do grafik na zamowienie komus moze sie przydac, a on to dal zeby bylo pod reka... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures