|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2007
|
![]() Witam!!!
Chciałbym się zapytać o kilka rzeczy mianowicie: 1. Co jest lepsze Axe czy Sword Axe niby więcej Atk ale dużo wysoko lvl ludzi jedzie w Sworda (czemu?) Niby Axe jest umagicznione w wieczny ogień(i można na Żuwie, Dwarfy chodzić) 2. Sorc/Druid na jakim lvl gdzie jak i co trzeba robić żeby umagicznić broń? 3. Czy to prawda iż niektórych broni nie da się zaczarować np. Bright Sword? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @up a avengera widziałeś na oczy? tylko 2 def mniej, niż SCA+MMS -.-
1. Objaśnienia: Kiedy mamy MMS* (37 def) i SCA** (30+3 def), to def się nie sumuje! Liczy się tylko ten lepszy def + def broni po + np: Liczy się tylko tylko 37 defa MMSki, no i to 3 przy SCA. Więc różnica jest znikoma w ataku i obronie (ave***=38def, MMS+SCA=40def) A różnica w cenie jest duża, na rzecz swordów. Dlatego też h-lvl (Seromontis np) idą w swordy. Dodatkowo, swordy na niższym lvl są lepsze, bo przed 20lvl mamy: -Sword: Serpent Sword (odrazu umagiczniony w ziemie) -Axe: Orcish axe (buu) Ale, ale! Jeśli nie zamierzasz bić jakiegoś dużego lvla, to bierz... Cluby! Taniutkie, fajne, ale na wyższym lvl już nie takie dobre ![]() Axe, to bierz ![]() * MMS = Mastermind Shield ** SCA=Stonecutter Axe *** Ave = Avenger 2. Kolega up Ci napisał. Poradniki są, łatwo znaleźć ![]() 3. Tak, to prawda. A niektóre są od razu umagicznione ![]() uff... ale się rozpisałem. Ale teraz już wiesz, nie? Przypomnę tylko, że wybór broni zależy od Ciebie, Ja tylko wymieniłem Ci wady i zalety broni ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Athelas - 02-04-2008 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |