|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shaf'hell
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 57
Skille: 82/69
Poziom mag.: 13
|
![]() Witam.
Grałem wczoraj swoim knightem, i wpadlem na pomysl poexpienia na fibuli. Do rzeczy, poszedlem na chwile do inngo pokoju (ok 5 min.) postac po uprzednim ubiciu rotwormow zostawilem tutaj : http://tibia.pl/earth.php?x=32124&y=...=9&q=70.24&r=1 Iracam, patrze "Died by a demon skeleton". Zobaczyłem na mapke na tibia-earth, lecz nie zobaczylem respawnu zadnego dsa... Wiec moje pytanie - skad wzial sie tam ds? Najblizszy ds na fibuli jest naprawde daleko wiec mysle ze by zniknal jesli by go ktos sprobowal zlurowac... Mozliwe, ale sadze ze nie zmiescil by sie w czasie. A jak daleko da sie zlurowac tego dsa? Ostatnio edytowany przez Slash - 01-04-2008 o 15:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Ciebie mogl ktos przesunac. Ds jest tam gdzie beho.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 1. Nie jestem pewny, ale jak jakiś PK przyzwie DSa, i Cię zabije sam DS, to czy nie będzie pisało, że Cię DS zabił?
2. Jest taka opcja: Ktoś luruje DSa, i jednocześnie kolega tamtego pcha Ciebie. Raczej zmieści się w czasie ^^ 3. Bug ![]()
Raz jestem, raz mnie nie ma, różnie to bywa Masz o mnie zdanie? Nie lubisz mnie? Lubisz? Notka! KLIK!!! A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW! PW!!! Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!! Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Stan: Na Emeryturze
Imię: Shaf'hell
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 57
Skille: 82/69
Poziom mag.: 13
|
![]() Cytuj:
2. Mozliwe bardzi, bo jak szedlem expic to jakies 2 h lvle biegly w ta sama strone (pewnie w poszukiwaniu botterow -.-) 3. i dont think so Ostatnio edytowany przez Slash - 06-04-2008 o 22:47. |
|
![]() |
![]() |