|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Czechowice Dziedzice
Stan: Na Emeryturze
Imię: Madziorek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 116
|
![]() Witam. Szukałem lecz nie znalazłem wiec postanowiłem założyć temat. Otóz moje pytanie brzmi następujaco:
JEżeli ktoś już wykonał wszystkie misje banshee questa to czy może ponownie wchodzić do final rooma? Nawet jeżeli zebrał wszystkie nagrody.? Pytam ponieważ byłem, lecz z powodu nieprzewidzianych zdarzeń nie wziąłem Giant sworda, a chciałbym questa dokończyć razem z kolegą, który już kiedyś wykonał pełnego banshee. P.s. Jeżeli ktos nie ma nic ciekawego do powiedzenia poza tematem to proszę o nie zaśmiecanie tematu. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nagravision the Summoner
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 9
Skille: 10/10
Poziom mag.: 2
|
![]() Gdzies slyszalem ze tylko raz mozna wejsc do final rooma. Ale nie jest to pewne na 100%
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Z Daleka
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom mag.: 4
|
![]() Można wchodzić tyle razy co chcesz... To jest logiczne jeśli np są quest service do takich questów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Lokacja: Czechowice Dziedzice
Imię: Madziorek
Świat: Candia
Poziom: 116
|
![]() taa, ale byłeś kiedyś na quest service banshee, który obejmował także final rooma? ja nigdy takiego nie doświadczyłem, jeśli ty z takim byłeś to dzięki za info
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Nie, nie możesz wejść jeszcze raz do final rooma tego questu. Łatwo się domyślić dlatego że quest service czyszczą tylko droge i seale i odstawiają nas pod bramke do finall rooma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Do final rooma można wejść tylko raz, tylko nie wiem jak to sie ma do padnięcia w nim ale chyba jak padniesz bez brania nagród to można wejśc jeszcze raz.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() To działa tak:
Wyszedłeś przez teleport - nie możesz wrócić Zginąłeś w Final Roomie - możesz wrócić |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2006
Lokacja: Włocławek
Świat: Calmera
Poziom: 90+
|
![]() Ja bylem kiedys na banshee quest, ktory byl prowadzony przes 2 h lvli.Po wykonaniu wszystkich misji nie bylo ich w final roomie wiec wnioskuje, ze drugi raz wejsc tam nie mozna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
![]() |
![]() Jak napisał ktoś UP jeżeli wychodiłeś przez teleport już tam nie możesz wrócić, drzwi z czerwoną klamką będą zablokowane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Kraków
Profesja: Elite Knight
Poziom: 72
Poziom mag.: 6