|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Katowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sevarnus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 51
![]() |
![]() Witam
Mam 51 Rp skille 78\62 . Gram na swiecie non-pvp . Wczesciej expilem na Shadow tomb -2 i tam było całkiem całkiem... ale teraz mam straszny zawias . Przeszukałem całe forum byłem na barbach i na piratach i tam exp mi sie zabardzo nie zwracal i szlo troszke ciezko . Ogolnie szukam miejscowki gdzie mogł bym wyciagnac 35-40 k\h . I zeby nie zucalo sie naraz 520 potworkow naraz . Miło by było gdyby było gdzie uciekac . ( mam PACC) Mam ndzieje że mi pomożecie . ( przepraszam za błędy jeżeli są ) Pozdro.... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() Stone tomb za tp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: exiva pls
Imię: kuba warriror
Profesja: Elite Knight
Świat: vinera
Poziom: 18
Skille: wysokie
Poziom mag.: 4?
|
![]() dragi? lub hmm.....malpy (choc tam raczej dla kasy) badz cyclopolis?
hydry z blokerem, gs na poh-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 11 2007
Imię: Smerf Druidinho
Profesja: Elder Druid
Gildia: Section Eight
Świat: Secura
Poziom: 54
Skille: 46 mlvl
|
![]() ja tam expie moim edem i lvl bardzo szybko leci i zawsze sie zwraca, widzialem tam 50+ rp juz nie jeden raz ;] polecam ten tomb
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Siedlce
Gildia: >.<
Świat: Thoria
Poziom: 125
Skille: 101
Poziom mag.: 21
|
![]() Deep fibula ale tam trzeba wiedzieć co i jak
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Może małpy? Kumpel expił tam +60 rp i nigdy nie miał waste
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ostrołeka
Imię: Rotmax
Profesja: Druid
Gildia: Sirvak Dragoth
Poziom: 25
Poziom mag.: 22
|
![]() Małpy (5k/h kasy wyciągniesz)
Barbariany (Bez waste jesli umiesz grac) Piraty (bez waste jesli umiesz grac) Stone tomb -3 (j.w) GS poh/gs island (j.w) BB island (tu moze byc waste ale exp miód) Frost Gianty Chakoye Wszystkie Tomby przed tp Ancient Ruin za tp (-4) Banshee, Liche, necro. Powinno sie zwrocic z esami. Wiecej mi sie naprawde nie chce pisac.. No i dragi juz sie napewno zwracaja.. wiec all dragon lairs.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zastrzegam, że nie wiem, ile na twoim serwerze gra osób, oraz jak wygląda 'zajmowanie' expowisk, więc niektóre propozycje mogą okazać się mało warte:
- Venore Dragon Lair (Edron Dragon Lair jako alternatywa, Ankrahmun jako ostateczno-chujowe rozwiązanie); - Banuta (bardziej dla kasy niż dla expa, ale nie jest źle); - Cyclopolis (PoH jako alternatywa, choć z reguły skazana na porażkę); - Stone Tomb za tp -1/-2 (chociaż -2 może być dużo za ciężkie); - Tar Tomb -3; - Ancient Scaraby; - Pirates; - Bonebeast (na jednej z Forbidden Islands); - Giant Spiders (na PoH, choć z reguły więcej ludzi niż gsów). IMO wystarczy, by dobić 100 lvl i się nie nudzić. Oczywiście w międzyczasie dochodzą nam frosty itd., ale jak na razie to akurat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Lokacja: Katowice
Imię: Sevarnus
Poziom: 51
![]() |
![]() Wielkie Dzięki wszystkim przydały mi sie wasze sugestie
![]() @Ostatnie Pytanko ![]() Mam jeszcze 1 prośbę jak ktos zna sie na quarach to chciałbym aby ktos wysłał mi link do tibian earth gdzie jest wmiare resp quar ( nie za duzy tak zeby od czasu do czasu pohuncic ) Z góry dziękuje Pozdro... |
![]() |
![]() |