|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 02 2008
|
![]() Witam na pytanie w związku z drugim poziomem areny.
Otóż mam ją zamiar zrobic 69ek Skile 79/78, bede uzywal heroic axe'a. I tu moje pytania: Jaką taktyką radzicie to zrobić? Używac Axe ringów? Pozdro Miko~~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() na 2 potworkach uzyjesz dwarfen ringa.
Pozatym szukaj, bylo multum takich tematow, albo zobacz jakis filmik.
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Askor
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 112
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2008
Lokacja: Lodz
Imię: Skinny'Wizz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Moj kumpel zrobil Drugi Poziom Areny (Scapper) na lvl 51 i skille 67/65.
Co do dwarven ringa to prawda i uwazaj na 2 lub 3 potworka poniewaz on znika przydalo bys sie zabrac jakies runki lub poprostu walic "Exori" Zycze powodzenia.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Lokacja: CARLIN
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: ***
Poziom mag.: **
|
![]() szczerze to nie bierz ringow wez tylko potiony i manaski ja na 50 lvl robilem ja bilem samo exori nie walilem z axa prawie wcale bo mialem shielding wlaczony a jest masz zaduzo kasy kup sobie pare roh lub life ringow zeby dawaly jakies dodatkowe hp i oczywiscie zycze powodzenia
================================================== = 21:42 Furion Allchemistt [53]: buy soul points < msg me > thais 21:47 Furion Allchemistt [53]: buy 75 soul points thais ================================================== = Jak Ja Lubie takich Ludzi bez Nich ten Swiat byl by smutny buahahaha |
![]() |
![]() |