![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() Jestem poczatkujący i mam kilka pytań, jeżeli ktoś zna na nie odpowiedzi, to bardzo prosze aby mi ich udzielił...
1. Czy da się zrobić Fire Bug? A jeżeli to jak? 2. Ile razy można wykonać quest Tibia Tales: Tower Defence? 3. Czy da się zrobić lub zdobyć (oprócz questa) w jakikolwiek sposób earth arrow, flaming arrow, flash arrow, shiver arrow? Z góry dziekuje ;] ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 01 2008
|
![]() 1. nie wiem
2. rowniez nie wiem xd 3. da sie kupic w sklepie pacc 6gp/each chyba ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() topic
wiki.hunted.pl i tam sobie znajdziesz ![]() up jak nie wiesz to po co sie wypowiadasz ![]()
23:04 Ahmed lord demons [34]: buy 100 royal spears or 2k |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() 1. Nie da się, można kupić za 100gp w Liberty Bay.
2. Na 99% jeden raz ![]() 3. Można kupić na terenie dla pacc. 6~gp za jedną, jak już kolega powiedział wyżej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Pionki
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
|
![]() no właśnie a ja nie mam PACC
![]() jeżeli ktoś natknie się na pomysł zdobycia tych strzał bez potrzeby posiadania PACCa, byłbym wdzięczny i prosze aby ta osoba do mnie napisala ![]() A jezeli nic nie bedzie, to bd musial kogos znlezc zeby mi transportowal te strzały.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() powiem ze te sztrzały są do nieczego, w draga walilem 70 max a ze zwyklych boltow 100+. Jesli masz silną wole i ci bardzo zalezy to rob noobchary i chodz nimi na uetsa.
P.S mam pytanie czy jesli stoje jedną kratkę od potwoar to hity beda mniejsze?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up: Tak beda mniejsze.
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() Cytuj:
teraz ja mam pytanie ktos wie o ile hity beda mniejsze 3 kratki od potwora /2 /1 p;p co do pytan fire buga nie da sie stworzyc /quest mozna wykonac tylko 1 raz/ zaczarowane strzaly mozesz kupic lub wyczarowac jezeli masz enhanted saphire/emerdal/ruby i uzyjesz któregos z nich na strzalach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
|
![]() sory pomyłka ale spotkalem sie z tym ,ze sie je wyczarowuje za pomaca kamyczkow zreszta to by pasowalo
|
![]() |
![]() |