|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Aldora
![]() |
![]() Witam, mam tutaj pytanie odnośnie starszych wersji Tibii, które znajdują się w downloadzie. Po przekierowanie na hunted.pl, skąd można to sciągnąć, trza znów kliknąć linka i..
I znów stronka do ściągnięcia.. Tylko jest 1 problem. Instalka ta NIE DZIAŁA, nie ma ikonki Tibii, a pozatym mam dziwne wrażenie że jest to virus. Aktualnie skanuje, jeżeli coś wykryje to faktycznie stracę respekt do was... //Edit Jotti nie zeskanuje pliku o wadze 15 mb, może ktoś sprawdzić please? // Tomi
Tibia tu, Tibia tam, Tibia życie zniszczy nam ![]() Ostatnio edytowany przez Tom@$Z - 07-04-2008 o 09:38. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Według mnie instalka jest czysta ale sama w sobie nie działa. Wyskakuje jakieś okienko DOS'a na parę sekund i się wyłącza.
@Edit Jak potrzebujesz sprawnej instalki to jest np. na stronie Tibicams w Links. Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 07-04-2008 o 10:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Avira mówi nic, Kaspersky nic...
Ale i tak sie dygam.
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ściągnij sobie bezpośrednio z oficjalnej strony tibia.com.
http://download.tibia.com/tibia810. exe (usunac spacje) Kiedyś ten link był w downloadzie na tibia.pl, ale ktoś musiał usunąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() Ja bym osobiscie z hunted.pl nic nie sciagal. Nie podoba mi sie postawa adminow odnosnie jej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @ Ryba
Wszystko wporzo, ale dałeś linka do Tibii 8.1 a nie 8.0 @ Duke Dran Dzięki, chociaż nie chodziło mi o instalki tylko o to, czy nie jest to vir.