|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dominika Nika
Świat: Azura
Poziom: 5
![]() |
![]() Mam kilka pytań moze głupie ale po prostu nie wien
![]() Wiec : 1. Jak wypłacic kase z banku? 2.Jak cos sprzedac? 3.Jak byc w gildi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() 1. -Hi
-Withdraw <suma> -Yes -Bye 2. -Hi -Sell <nazwa przedmiotu> -Yes -Bye 3.Dołączając do niej? CZYTAJ KU**A MANUALE ;/ Nie jest dobrze... trzeci raz od 4 miesięcy ktoś mnie wyprowadza z równowagi... -.-' EDIT: Ooo, patrz, http://tibia.pl/show_page.php?p=manual-gildie , czyżby to był manual dotyczący gildii?! =o 2EDIT: Jak widzisz, nawet ja się potrafię zdenerwować ;< 3EDIT: No i Piranezi mi polepszył humor ^^. 4EDIT: Dzięki Sam za wskazanie opcji szukaj ^^. Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 12-04-2008 o 23:23. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Już trzeci raz? oj Ważka, więc jednak twoja cierpliwość ma granice ![]() @edit Manual! Więc one instnieją! @topic Do porozumiewania się Player<-->NPC wystarczą proste angielskie zwroty. Dopóki nie opanujesz wyższych poziomów angielskiego to chociaż ich się naucz. @edit2 Piranezi, bardzo trafne instrukcje ;p Ostatnio edytowany przez Arcan - 12-04-2008 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
SZUKANIE NIE BOLI 2. Bierzesz na item trade with, następnie klikasz na osobę z którą chcesz przeprowadzić handel. 3. Odsyłam do manuala...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() 1) Hi>Withdraw XXX>Yes (gdzie XXX to suma XD)
2)Sprawdzaj u jakiego NPC możesz sprzedać przedmiot który cię interesuje. Gdy już znalazłeś się w sklepie, przykładowo sprzedajesz Mace (to taka maczuga), stajesz koło NPC i mówisz Hi>sell mace>Yes 3)Do guild musisz zostać zaproszony przez Lidera lub Vice-Lidera. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Dominika Nika
Świat: Azura
Poziom: 5
![]() |
![]() Wielkie dzieki nie wiedzialam ze odpowiedz bedzie taka szybka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Cieszę się że mogłem pomóc. Poprostu czuję się rewelacyjnie, chociaż miałem problemy z odpowiedzeniem na te pytania. Są naprawde trudne
|
![]() |