|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam,
Mimo ,że jestem doświadczonym graczem i gram w tibie 3,5 roku chciałem was prosić o radę.Zrobiłem nową postać aktualnie mam 17lvl skille 60/60 i 4 mlv.Nie mam na czym skillować bo wszystkie potwory padają jak dętki i o jest bardzo wqurwiające.A więc ile godzin wytrzymam na slime bez uzywania potionow przy skillach ktore podalem,eq :k set,crusader,vampirka,fur bootsy,p ammy.Gram na serverze non-pvp więc trening jest tu bardzo uciążliwy z powodu zayebanych respów i braku możliwości treningu na summonach.Probowalem na mcku na ghoulu ale cięzko,nie mam magicznej na lvl 27 zeby zrobic monka i na geo skillowac ,ale w sumie i tak bym padl po drodze,dzikie monki/dark monki odpadają.Bardzo proszę o odp.z Góry dziekuje |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Do 30-40 minut ~ wytrzymasz. Później musisz zmienić Slime'a.
Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 12-04-2008 o 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bloody'blood
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() U góry w ab masz dziure (zeby sie dostac trzeba machete tam schodzisz polaz to znajdziesz slima wejdz z nim do jednego z pokojikow i se skiluj jak sie z nim zamkniesz to ci bedzie robil nowe slimy dosyc czestoale musisz miec sporo food mam nadzieje ze rada sie przyda bo sam na no-pvp nie grywam i nie wiem jak tam jest....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @UP nie zrozumiales pytania,tak to jes za duzo wypić
![]() @DOWN od mfow bardziej oplacalne są health potiony na moim lvl.wlasnie mi chodzi o afk ![]() Ostatnio edytowany przez Marander - 13-04-2008 o 00:12. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS Nie radzę afkować ;S. @up Ale tak to trochę mlvla wpadnie.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 13-04-2008 o 00:23. |
|
![]() |
![]() |