--> | --> |
|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Witam.Pierwszy raz gram Sorcem więc mam pytanie...czy runy,które może wytwarzać tylko Druid może używać Sorc.Próbowalem kupić rune u Xodeta,ale jak wpisalem nazwe to on nic nie powiedzial.Myślałem,że może trzeba je kupywać u graczy.
Temat zamknięty. Ostatnio edytowany przez Thunus - 13-04-2008 o 01:01. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uzywac moze kazdy co ma wymagany mlvl. Napisz na przyklad "Antidote Rune" i wtedy zakupisz runke.
Zamiast Antidote wpisz ta, co chcesz oczywiscie.
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Sorcerer może używać run druida. Do Xodeta musisz napisać - Buy <nazwa runy> rune , ale bardziej opłaca się kupować od graczy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Thais
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() oczywiście możesz używać wszystkich run tworzonych przez Druida, aczkolwiek musisz pamiętać że aby użyć daną runę musisz miec taki sam lvl jaki jest potrzebny do jej wytworzenia. Acha, może chciałeś kupić runę której akurat ten NPC nie sprzedaje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2008
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 11x
Poziom mag.: 6x
![]() |
![]() Chciałem kupić Convince Creature.Na tibia.pl pisze,że tą rune Xodet sprzedaje.Dziękuję Wam za pomoc,pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |